Connex a murit, traiasca Sayegh-Conex
Marti, 18 Iulie 2006

Connex a murit, traiasca Sayegh-Conex.Connex a murit, traiasca Sayegh-Conex.Connex a murit, traiasca Sayegh-Conex.

Connex a murit, traiasca Sayegh-Conex

( AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Chiar daca marca verbala de telefonie mobila “oarecum” apropiata nu mai exista, nu este o tragedie. Imager „vorbeste” cu vopseaua Sayegh-Conex. Dupa ce a pierdut contul de creatie Savana, chiar daca agentia a fost de doua ori nominalizata la Ad’Or pentru creatii ale aceluiasi brand, agentia Imager spune ca a inceput sa lucreze la vopseaua Sayegh – Conex, marca de vopsea de la grupul National Paint si compania Sayegh-Conex.

Connex a murit, traiasca Sayegh-Conex“Am terminat de sarbatorit si am inceput sa vopsim din nou un alt spot; de data asta cu vopseaua Conex”, sustine Traian Panghe ( foto), Creative Director, Imager dupa ce, spune ca agentia a sarbatorit atat nominalizarile de la Ad'Or cat si castigarea contului  Sayegh-Conex, agentia ramanand si furnizor de media pentru Savana.

“Este un spot de imagine pentru o vopsea care se repozitioneaza; grupul National Paint si compania Sayegh-Conex au facut investitii mari in calitate si au dorit sa comunice consumatorilor acest statement sincer, deschis si prietenos: am muncit mult pentru a va aduce vopsele de calitate. Ideea noastra a fost sa comunicam acest lucru  printr-o poveste grafica simpla si sugestiva: un time speed inversat in care vopseaua de pe  pereti nu se scorojeste ci dimpotriva se reimprospateaza; pe masura trecerii timpului, peretilor le revine culoarea in obraji cu noua vopsea Conex”, explica Panghe.

Spotul a fost produs intr-un timp extrem de scurt; asta si pentru ca, spune agentia, autorii i-au avut alaturi pe Bogdan Lazar si oamenii de 3D de la They Live Studio, precum si echipa de la  Factor, al carui producator executiv a fost Adrian Radu.

Echipa agentiei care a particitpat la aceasta “zugravirea” campaniei sunt: Alex Nemerovschi-Voicescu  – copywriter, Marius Davidoni – Senior Art Director, Traian Panghe- Creative Director, Diana Ceausu – Account Planner; Paul Gusa – Account Manager.

AdPlayersFile Imager

Connex a murit, traiasca Sayegh-ConexAgentia de publicitate Imager a fost infiintata in urma cu 5 ani, initial ca agentie locala de media cu capital integral romanesc. Cu o cifra de afaceri de 12 milioane EUR pe an, la sfarsitul lui 2005 si cu o echipa de 30 de oameni care lucreaza in departamentele de media, creatie, marketing research si client service, agentia de publicitate Imager si-a castigat o pozitie importanta printre agentiile independente din Romania. Agentia are in portofoliu clienti ca AutoItalia, Focus Sat, Fabryo (ex-Guzu Chim - media), KFC, Pizza Hut, Univer, si mai nou Sayegh-Conex.


PUBLICITATE: