Conducere noua la ARRP. Sandra Pralong, Presedinte
Marti, 13 Decembrie 2011

Sandra Pralong, noul Presedinte ARRP

 (AdPlayers, INFO) Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP) are, incepand din aceasta luna, un nou Consiliu de conducere. Cu o bogata experienta in domeniile PR, ONG si guvernamental, Sandra Pralong a fost aleasa presedinte al asociatiei. Pralong este cel de al saselea presedinte al ARRP, dupa Liviu Muresan, Rodica Moisescu, Simona Miculescu, Dumitru Bortun si Rares Petrisor.

„Vom face ca familia comunicatorilor din Romania sa devina mai puternica si ca rolul relatiilor publice ca functie de management sa fie cat mai corect inteles. Ii invitam in Asociatie pe toti profesionistii din domeniu, care cred in valorile profesiei noastre si care pot si vor sa contribuie la dezvoltarea comunicarii”, a declarat Sandra Pralong, noul presedinte al ARRP. „Totodata, le multumesc pentru consecventa tuturor celor care au contribuit la evolutia acestei Asociatii de la infiintare si pana astazi”.

In urma alegerilor, pe langa Sandra Pralong, din Consiliu de Conducere ARRP mai fac parte: Vicepresedinte pe domeniile educatie si institutii publice - Alina Dolea; Vicepresedinte pe domeniul companiilor de PR - Gabriel Paslaru; Membri - Anca Gheorghe, Andreea Nastase si Mireille Radoi; Secretar General - Mona Ardeleanu.

Potrivit noului Statut al organizatiei, Consiliul de conducere are acum sapte membri, fata de saptesprezece in formula anterioara si isi propune sa creasca eficienta structurii de conducere care va putea sa ia decizii si sa le implementeze cu mai mare rapiditate. Misiunea Consiliului de conducere este asistata de un Consiliu de onoare, care contribuie la definirea pozitiei ARRP in legatura cu diverse situatii ce privesc etica profesionala si care pot aparea in interiorul comunitatii PR. Consiliul de Onoare ii are ca membri pe Dumitru Bortun - Presedinte, Radut Balbaie, Corneliu Cojocaru, Olga Jora si Adela Rogojinaru.

Mai mult in OameniPR


PUBLICITATE: