Cohn&Jansen Ashley&Holmes si Zero Production pe Plaja Cosmote
Vineri, 21 Iulie 2006
Cohn&Jansen Ashley&Holmes si Zero Production pe Plaja Cosmote .Cohn&Jansen Ashley&Holmes si Zero Production pe Plaja Cosmote

( AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Cosmote si-a invitat amatorii de distractie sa-si petreaca vara pe Plaja Cosmote din Mamaia. Oficialii Cosmote afirma ca seria de evenimente ofera publicului pana pe 27 august acces liber la competitii sportive, concursuri cu premii in timpul zilei, iar seara vor avea loc petreceri tematice cu DJ si concerte cu cele mai renumite trupe.

Cosmote, Cohn& Jansen Ashley&Holmes si Zero Production

La conceperea si implementarea evenimentelor contribuie departamentele de Advertising, de BTL si de Media ale Cosmote, agentia de publicitate a Cosmote, Cohn& Jansen Ashley&Holmes si agentia de BTL Zero Production, au mai adaugat executivii Cosmote, pentru AdPlayers si AdPlayers.ro .

Reprezentantii companiei au dezvaluit, pentru AdPlayers, ca audienta directa a fiecarui concert din weekend a fost in medie in jur de 5.000 de persoane, peste 10.000 de persoane participand, in fiecare saptamana, pana acum, la toate evenimentele organizate pe Plaja Cosmote.

Promovarea Plajei Cosmote

Campania ATL se desfasoara cu insertii de ad-uri in media pe copertile  24-Fun, Sapte Seri si Seara de Seara, editiile din Bucuresti, Constanta, Oradea, Craiova, Targu Mures, Timisoara, Arad, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Galati, Braila si Sibiu intr-un mix desfasurat pana in a doua parte a lunii august si cu panotaj in Judetul Constanta. Pe partea BTL se desfasoara activitati promotionale, in principal distribuirea de fluturasi cu anuntarea fiecarui concert de weekend in parte.

Plaja COSMOTE a beneficiat si de un intens suport de relatii publice, sustin reprezentantii companiei de telefonie: comunicate de presa la lansarea evenimentului, comunicate periodice despre activitatile importante de pe plaja si cu preluari ale comunicatelor in cotidiene, reviste pentru femei si de leisure, precum si in presa electronica de IT&C. 

4500 metri patrati langa Hotel Iaki, Mamaia

Promotorii activitatilor de promovare spun ca Plaja Cosmote se intinde pe o suprafata de 4.500 metri patrati langa hotelul Iaki din Mamaia si este  „punctul fierbinte al distractiei” de pe litoralului romanesc in aceasta vara. In fiecare zi, de la ora 9 dimineata pana dupa miezul noptii, publicul este antrenat de MC in diverse competitii si concursuri, precum fotbal pe apa si volei. Oaspetii Plajei Cosmote pot alege de asemenea sa se relaxeze intr-unul dintre cele 100 de sezlonguri cu umbrelute sau sa se racoreasca cu o bautura exotica in cortul VIP pe muzica mixata de DJ cunoscuti.

La acestea Plaja Cosmote adauga, in fiecare sambata seara, o serie de petreceri tematice si concerte cu trupe si artisti cunoscuti: Directia 5, Voltaj, Holograf, Morandi, Zdob&Zdub, Pepe, Sensor, DJ Project, Blondy, Delia, Akcent, Trident si Mandinga.   

Concertele si petrecerile de pe Plaja Cosmote au inclus pana acum, pe 1 iulie – Cosmote Green&Yelow Party: Directia 5, Sensor, pe 8 iulie – Cosmote Hawaiian Party: Blondy, Voltaj si pe 15 iulie - Cosmote Latino Party: Mandinga, Pepe.

Programul viitor de pe Plaja Cosmote mai cuprinde:

22 iulie - Cosmote Birthday Party: Delia, Holograf

29 iulie - Cosmote Swimsuit Party: Trident, Morandi

5 august - Cosmote Dance Party: DJ Project, Akcent

12 august - Cosmote Comedy Party: Delia, Zdob&Zdub

19 august - Cosmote Explosion Party: Blondy, Voltaj

26 august - Cosmote Ultimate Party: Trident, Delia, Blondy, Akcent

Cohn&Jansen Ashley&Holmes si Zero Production pe Plaja Cosmote. Cohn&Jansen Ashley&Holmes si Zero Production pe Plaja Cosmote .

PUBLICITATE: