Coca-Cola Soundwave trage patinoarul pe plaja
Joi, 11 August 2005

( AdPlayers.ro ) Coca-Cola lanseaza COCA-COLA ICE LAND, primul patinoar pe plaja din Romania. Dupa ce fac plaja si o baie in mare, cei care nu mai au rabdare pana la iarna, plaja litoralului le poate oferi posibilitatea sa ... patineze chiar pe gheata in conditiile in care temperatura din jur este chiar si 30 de grade Celsius. Campania de comunicare, care include spot radio, panotaj pe litoral si flyere distribuite pe litoral, se desfasoara cu parteneriat Radio Kiss FM. Contul de media Coca-Cola este in portofoliul Universal McCann, parte a McCann Worldgroup Romania.

Coca-Cola Soundwave trage patinoarul pe plaja

Patinoarul Coca-Cola, o noutate absoluta in Romania dupa cum spun chiar autorii sai, ofera posibilitatea amatorilor de sporturi de iarna sa patineze in mijlocul verii, in costum de baie, la doar cativa pasi de malul marii. Amplasat in statiunea Mamaia, pe plaja din spatele cazinoului, COCA-COLA ICE LAND are o capacitate maxima de 75 de persoane si masoara 200 de metri patrati,

 „Coca-Cola Ice Land este un proiect extrem de ambitios, o noutate absoluta pe piata romaneasca” afirma Sorana Man, Marketing Manager Coca-Cola HBC. „Speram ca tinerii sa fie incantati de patinoar, de experienta inedita pe care le-o ofera patinatul in mijlocul verii in timp ce asculta muzica preferata. Coca-Cola Ice Land este o experienta unica care vine sa se alature celorlalte provocari pe care  Coca-Cola SoundWave le-a lansat tinerilor in vara aceasta.” A mai spus Sorana Man. 

In schimbul a trei capace de Coca-Cola de 0.250 ml, turistii primesc o pereche de patine, o pereche de sosete de unica folosinta si un bilet de intrare pe patinoar valabil o ora si jumatate. Coca-Cola Ice Land include un spatiu special pentru dusuri, un punct sanitar si o zona destinata publicului spectator. Alaturi este instalata o scena, unde zilnic au loc concursuri cu premii, iar DJ pun muzica patinatorilor.

Programul de functionare Coca-Cola Ice Land incepe in fiecare zi de vara de la ora 10.00. La ora 14.00 patinoarul se inchide pentru refacerea ghetii si se redeschide publicului la ora 16.00. Ultima runda de patinaj se incheie la ora 20.00.

Coca-Cola Ice Land este parte a curentului Coca-Cola Soundwave prin care marca de racoritoare celebreaza muzica, aventura si noile experiente. Lansat in vara acestui an, in intreaga Europa, el reuneste tineri iubitori de muzica din diferite parti ale continentului si ii va incuraja sa participe la descoperirea a noi genuri de muzica. ( Irina Toma )


PUBLICITATE: