Client Service Director nou la Graffiti BBDO
Miercuri, 24 Septembrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Simona Costea (foto) este noul Client Service Director al Graffiti BBDO, anunta o informare a agentiei. Potrivit agentiei, pe langa managementul departamentului de Client Service, Simona Costea va gestiona activitatile derulate pentru intreg portofoliul de clienti ai agentiei.

 

“Departamentul de Client Service al Graffiti BBDO are o structura operationala bine definita – fiecare grupa de conturi are un lider si propria echipa pe care o coordoneaza”, a spus Simona Costea, Client Service Director la Graffiti BBDO.

 

Unul dintre oamenii mai vechi ai grupului de marketing si comunicare, Simona Costea lucreaza in BBDO din 2001, iar timp de cinci ani - din 2003 si pana in prezent - a facut parte din echipa de cont Dacia, pe care ulterior a si coordonat-o cu succes din functia de Account Director. 

 

“Simona este de sapte ani membru al echipei noastre, iar in ultimii doi ani si jumatate a condus cu mult succes echipa agentiei pentru clientul nostru Dacia”, spune Dan Moraru, Actionar BBDO Group Romania. „Din noua sa pozitie de Client Service Director, aportul Simonei va fi foarte important pentru cresterea valorii adaugate a produsului Graffiti BBDO”.

 

Simona Costea are 33 de ani si lucreaza in publicitate din 2000. Noul Client Service Director al Graffiti BBDO este licentiat in Filosofie la Universitatea Bucuresti si, potrivit agentiei, a urmat numeroase cursuri de perfectionare in domeniul jurnalismului si comunicarii. Inainte de a intra in publicitate, Simona a lucrat o perioada ca redactor de stiri in presa scrisa.

 


PUBLICITATE: