Cheil | Centrade isi intareste Creatia si Strategia cu trei noi Wonder Women - Denisa Armasu, Group Creative Director, Raisa Soare – Sendroiu, Group Creative, Miruna Baias, Strategy Head
Marti, 08 Martie 2022

 

Cheil | Centrade isi intareste Creatia si Strategia cu trei noi Wonder Women - Denisa Armasu, Group Creative Director, Raisa Soare – Sendroiu, Group Creative, Miruna Baias, Strategy Head

„Evenimentele extraordinare din ultimii ani, dar si cele prin care Europa trece acum in aceste zile dramatice, ne-au aratat ca oamenii buni cu simtul echipei sunt cei care fac diferenta, mai mult decat orice alt factor, iar aceasta observatie este perfect relevanta si pentru industria de comunicare”, concluzioneaza Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade.

AdPlayers. Info

Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al retelei globale Cheil Worldwide, adauga trei noi profesionisti in echipa de middle management, anunta agentia.

Denisa Armasu se alatura echipei Cheil | Centrade dupa un parcurs de 16 ani in agentii multinationale si independente, in care a coordonat atat campanii digitale, cat si campanii de comunicare integrata pe conturi globale si locale, printre care si campania „Half Full” pentru Coca-Cola, remarcata la Cannes Lions si Golden Drum. Denisa va coordona din postura de Group Creative Director produsul creativ de pe conturile First Bank, NN Asigurari, Ursus Breweries si Asociatia ANAIS din portofoliul agentiei.

„Ca absolventa de Conservator, pot sa spun ca am gasit aici, in Cheil | Centrade, o echipa care lucreaza impreuna ca o orchestra perfect sincronizata – atat efortul individual, cat si munca de echipa conteaza enorm. Avem deja campanii importante in lucru, despre care speram ca vor deveni parte din pop culture”, mentioneaza Denisa Armasu, Group Creative Director Cheil | Centrade.

Raisa Soare - Sendroiu este noul Group Creative Director pentru contul Samsung, brandul in jurul caruia a luat nastere reteaua Cheil Worldwide in Coreea in 1973. Raisa se alatura echipei Cheil dupa un parcurs prin agentii multinationale, dar si independente, coordonand atat campanii de branded content digital, cat si Above The Line.

„M-am alaturat echipei Samsung chiar la debutul pitch-ului pentru probabil cea mai importanta lansare a anului, tocmai implementata cu succes in singura data de tip palindrom ambigram pentru multi ani de acum inainte. Am gasit aici oameni plini de energie pozitiva, pasionati de all things GenZ, de gaming si de cele mai noi tendinte in social, alaturi de un client care nu se teme sa aprobe work curajos. Sunt sigura ca vom face #Epic things impreuna”, completeaza Raisa Soare - Sendroiu, Group Creative Director Cheil | Centrade.

Miruna Baias este noul Strategy Head al agentiei pe intreg portofoliul de branduri locale si regionale. Cu un background unic ce imbina experienta in audit si consultanta de business cu cea de strategie de brand si comunicare, Miruna a semnat in ultimii ani directia strategica a mai multor campanii premiate pentru eficienta la Effie Awards.

„Nu am putut sa nu remarc faptul ca Cheil | Centrade face brand-building work consecvent pe majoritatea brandurilor din portofoliu si acest lucru se vede atat in performanta de la Effie, dar si din festivaluri de creatie precum IAB Mixx, Webstock, Internetics, sau D&AD. Am aflat ca nu e deloc intamplator – Cheil | Centrade are un departament de creatie puternic, manageri de proiect excelenti dar si DIA - un data powerhouse care sustine performanta campaniilor. Noii mei colegi sunt oameni remarcabili care m-au convins deja ca am luat cea mai buna decizie si ca vom continua seria campaniilor de succes impreuna”,  remarca Miruna Baias, Strategy Head Cheil | Centrade.

„Denisa, Raisa si Miruna, a.k.a. The Wonder Women, au intrat in focul proiectelor cu  foarte mult power si s-au integrat foarte bine. Unele campanii au si aparut, altele sunt in plan sau chiar in studio, revenim curand cu vesti”, adauga Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

„Evenimentele extraordinare din ultimii ani, dar si cele prin care Europa trece acum in aceste zile dramatice, ne-au aratat ca oamenii buni cu simtul echipei sunt cei care fac diferenta, mai mult decat orice alt factor, iar aceasta observatie este perfect relevanta si pentru industria de comunicare. Ma bucur ca reusim sa atragem unii dintre cei mai buni profesionisti din piata si ca suntem unul din grupurile de comunicare ce ofera oportunitati egale de accesare a rolurilor de leadership, asa cum este firesc intr-o piata moderna. Consolidarea echipei vine in linie cu strategia Cheil | Centrade prin care vrem sa ne extindem un portofoliu digital full service deja consacrat la festivaluri internationale si locale”, concluzioneaza Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade.

Agentia digitala full service Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrata din Romania si serveste drept hub regional pentru reteaua coreeana Cheil in sud-estul Europei, coordonand strategia de comunicare si creatie pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte Pfizer, First Bank, ENGIE Romania, NN Romania, Raiffeisen Bank, Dr. Oetker, Mondelez, KTI, Point Pickup, Asociatia ANAIS si United Way. Din 2018, Cheil | Centrade Bucuresti a lansat si divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deserveste mai multe piete din Europa.

In 2021, Cheil | Centrade a obtinut cele mai multe premii (16 lucrari finaliste si 7 medalii) la Webstock Awards; a fost cea mai premiata agentie romaneasca la Cresta Awards, unul dintre cele mai importante festivaluri globale dedicate creativitatii in comunicare; a primit premiile The Grand Prix, Best Branded Content Campaign si Best Non-profit / Corporate Social Responsibility Campaign la MIXX Awards, respectiv primit trofeul GOLD la sectiunea Social Campaigns din cadrul Internetics pentru campania pro-bono „Teatrul cadourilor daruite din vina”, dezvoltata pentru Asociatia ANAIS; si a obtinut 3 selectii si 2 trofee in cadrul Gaming Video Awards, precum si alte 5 nominalizari si 3 trofee la Premiile Effie in categoriile tech, energie, banking si asigurari.

Centrade este parte a holdingului international Centrade USA – cu operatiuni in Bucuresti, Houston si Zagreb, alaturi de Chainsaw Europe, Kubis Interactive si Epidemic Worldwide.

Mai mult despre retea pe http://www.centrade-cheil.com/

Mai mult in Business, Management 


PUBLICITATE: