Catalin Popa, fost Associate Creative Director Notorious, a luat o pauza de publicitate
Joi, 12 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Catalin Popa, Art Director si Associate Creative Director la Notorious Advertising, a luat o pauza de publicitate din compania pentru care lucreaza din 1998, el fiind si unul dintre cei mai longevivi oameni de creatie intr-o agentie de publicitate din Romania.

 

Contactat de catre AdPlayers, omul de creatie a confirmat plecarea de la Notorious incepand cu luna iulie, motivand acest lucru prin faptul ca vrea sa se dedice mai multor proiecte personale de design, abandonate din lipsa de timp.

“Aveam nevoie de o “pauza de publicitate”, a afirmat Catalin Popa (foto), pentru AdPlayers. “Voi continua probabil sa lucrez pentru ceea ce mi-am dorit de mai multa vreme si cred ca fac oarecum de mai bine de 9 ani - consultanta in art direction si design insa de aceasta data pe proiecte, cu tot ceea ce implica angajarea resurselor mele in proiectele respective”.

 

„As vrea sa continui in paralel si proiectele mele personale de digital art si fotografie”, a mai spus omul de creatie.

 

Chiar daca paraseste pozitia de creatie de la Notorious, Catalin Popa nu vorbeste de o despartire definitiva de agentia de publicitate cu care spune ca a ramas in relatii foarte bune.

 

Catalin Popa a inceput cariera in publicitate in departamentul de creatie de la Notorious in anul 1998. Alaturi de echipele din care a facut parte, el a lucrat pentru marci cum sunt Ciuc, Excelent, Domo, Mobexpert, Bosch, Cora, Bricostore, Auchan si altele.

 

Printre activitatile extra-publicitate, Catalin Popa este pasionat de fotografie si desen digital, lucrari din care mai asterne cand are timp cate una pe website-ul propriu, la catalinpopa.ro (www.catalinpopa.ro)


PUBLICITATE: