Carmen Dobrescu - Noul Director Media-Buying TV al OMD
Vineri, 29 Februarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

OMD Romania a numit-o pe Carmen Dobrescu (foto) in functia de Director Media-Buying pe TV, anunta o informare a companiei. Dobrescu lucreaza pentru agentia de media full-service apartinand Omnicom Media Group din anul 2000 si a ocupat pana in acest moment pozitia de Senior Media-Buyer pe TV.

 

 „Ne bucuram sa rasplatim meritele unuia dintre cei mai vechi profesionisti din OMD”, a declarat Carmen Tanasie, CEO al Omnicom Media Group Romania, grup care detine OMD Romania.

 

“Am intrat in publicitate cu 14 ani in urma, cand aceasta era abia la inceputuri”, a declarat Carmen Dobrescu, Director Media-Buying pe TV al OMD Romania. ”Intre timp, piata a crescut, s-a specializat, s-a maturizat si noi am incercat sa tinem pasul cu ea”.

 

Carmen Dobrescu si-a inceput cariera in publicitate in 1994. Prima agentie in care a lucrat a fost Creative Media, agentie de media locala, in cadrul careia a fost buyer pe TV si radio. 6 ani mai tarziu, ea se alatura echipei OMD Romania pe pozitia de media-buyer TV. De-a lungul timpului a lucrat pentru clienti precum: Alpha Bank, Beiersdorf, BIC, Bosch, Boiron, Chipita, De Agostini, McDonald’s, RCS, Siemens sau Walmark.

 


PUBLICITATE: