Camelia Dragomirescu este noul Marketing Director al grupului Policolor - Orgachim
Joi, 11 Octombrie 2018
 

Camelia Dragomirescu, Coatings Group Marketing Director, Policolor – Orgachim
Credit: Policolor /
Zaga Brand

Din aceasta pozitie, noul director va coordona activitatile de marketing ale grupului de pe ambele piete - Romania si Bulgaria.

adplayers.info

Cu aproape 20 de ani in marketing, din care ultimii cinci in Policolor, Camelia Dragomirescu a fost numita Coatings Group Marketing Director, Policolor – Orgachim. In aceasta calitate va coordona activitatile de marketing ale grupului de pe ambele piete - Romania si Bulgaria.

Printre principalele provocari pe care le aduce noua pozitie se numara armonizarea proceselor de lucru si managementul echipe comune de marketing care poate aduce un plus de performanta.

Noul director al grupului Policolor – Orgachim are un parcurs profesional in mai multe domenii, printre care cel energetic (ABB), FMCG (Pepsi) si retail (Ambient). Camelia Dragomirescu a absolvit Facultatea de Cibernetica la ASE, apoi si-a indreptat atentia catre Comunicare si Relatii Publice la SNSPA. Convinsa de beneficiile unei educatii continue, a participat de-a lungul timpului la diverse cursuri de comunicare, category si revenue management, strategie sau management de proiect.

In Policolor si-a facut debutul in 2013, cand a coodonat activitatea de trade marketing. Din aceasta pozitie, ea a contribuit la evolutia constanta a companiei prin implementarea unor campanii de succes, precum relansarea brandului de vopsea Casabella in 2014, noul Spor in 2016 sau Culorile Romaniei, platforma de Responsabilitate Sociala lansata de Policolor din 2015, la aniversarea a 50 de ani de experienta si traditie in Romania.

Implicare activa in campanii complexe, precum si experienta acumulata au recomandat-o pe Camelia Dragomirescu pentru pozitia de Coatings Group Marketing al Grupului Policolor – Orgachim.

“Mi-am asumat misiunea de a reusi armonizarea si unificarea proceselor de lucru in doua tari atat de diferite. In acelasi timp este esential pentru noi sa pastram identitatea brandurilor locale, asa cum si merita pietele in care s-au construit si oamenii carora ne adresam”, a declarat Camelia Dragomirescu.

Grupul s-a format in 1998, atunci cand Policolor (prezenta pe piata din Romania inca din 1965) a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Orgachim JSC din Bulgaria. Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie de lacuri si vopsele: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.

Mai mult in Management, Business, Oameni

Mai mult despre Zaga Brand

 


PUBLICITATE: