Cable Direct a numit un nou PR & Marketing Manager
Joi, 24 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Carmen Blejan s-a alaturat echipei Cable Direct pe pozitia de PR & Marketing Manager, anunta reprezentantii regiei condusi de Vlad Tudosie. Potrivit companiei, ea se va ocupa de comunicarea cu clientii si partenerii, organizarea de evenimente si campanii promotionale, precum si relatia cu mass media.

Conform reprezentantilor Cable Direct, Blejan (25 ani) a inceput cariera ca Marketing Assistant la Avenir Telecom contribuind la dezvoltarea retelei de magazine Internity si la elaborarea strategiei de comunicare, iar mai apoi a continuat ca PR & Marketing Manager la New Films International Romania.

Noul PR & Marketing Manager vine la Cable Direct la scurt timp dupa plecarea Irinei Catanchin, fostul oficial de marketing si relatii publice al companiei.

AdPlayersFile

Cable Direct a fost infiintata in 1999 ca o companie dedicata vanzarii de publicitate pentru televiziunea prin cablu. Conform companiei, Cable Direct si-a largit portofoliul de canale media vandute prin includerea unor ramuri media strans legate de televiziune: cinema, print, on-line si mobile advertising.

Din portofoliul de vanzari Cable Direct fac parte posturile de televiziune: AXN, Discovery, HBO; cinematografele: Movieplex si reteaua Glandale; publicatiile: Time Out, Kicker Sport Magazin, 7Plus, Joaca-te.ro, Simsala Grimm, Testoasele Ninja, un portofoliu de site-uri si serviciul 111.

           


PUBLICITATE: