CIEL muta "contabilitatea" la Selenis
Miercuri, 19 Iulie 2006

( AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Selenis va realiza strategia si comunicarea online pentru un program de premii adresat tinerilor antreprenori, pe care compania de software de gestiune si contabilitate CIEL Romania il va lansa la sfarsitul lunii iulie, arata reprezentantii de consultanta in comunicare online.

CIEL muta contabilitatea la Selenis„Am fost impresionati de rezultatele pe care le-a obtinut pana acum Selenis pentru evenimentele de care s-a ocupat”, a motivat alegerea agentiei, Dan Damian (foto), Director General CIEL Romania. „Ele (rezultatele n.r.) ne-au convins sa incredintam agentiei gestionarea promovarii online a celui mai important program de implicare sociala pe care il vom derula in perioada urmatoare”.

Promovarea evenimentului

Reprezentantii Selenis spun ca isi propun sa foloseasca si in campania pentru evenimentul organizat de CIEL strategii online care i-au adus succes in trecut. Printre acestea se numara implicarea publicului in interactiunea cu site-ul, punerea in valoare a oamenilor care sustin proiectul, comunicarea prin email cu participantii, oferirea de amintiri de la evenimente, o sectiune cu informatii speciale pentru jurnalisti etc. Cu ajutorul unor teste de personalitate online, participantii la evenimentul CIEL vor putea descoperi daca au talentele si abilitatile necesare unui antreprenor de succes. Tot pe site ei vor putea participa la mai multe concursuri cu premii.

Pentru a-i aduce pe vizitatori pe site-ul evenimentului, agentia spune ca va utiliza atat tactici de advertising cat si de relatii publice online. Mediile folosite vor fi site-uri de stiri, portaluri de resurse pentru antreprenori, newsletter-e pe email si comunitati online de specialitate.

CIEL muta contabilitatea la SelenisDespre evenimente, Dragos Dehelean (foto), Director General Selenis, este de parere ca marea problema este ca „publicul poate intelege cu adevarat un eveniment doar intr-o perioada scurta de timp – aceea in care are loc. In schimb, tu ca organizator trebuie sa ii formezi o perceptie, prin comunicare, pe parcursul mai multor luni, atat inainte cat si dupa. Pentru asta este necesara o prezenta online gestionata cu multa atentie.”

AdPlayersFile Selenis si CIEL Romania

Selenis ( www.selenis.ro ) este o agentie consultanta in comunicare online, infiintata la finalul anului 2005 de membrii echipei de conducere a Asociatiei de Comunicare Ethos. Agentia lucreaza, in prezent, pentru clienti ca JTI Romania, Carpatcement Holding, BRD – Groupe Societe Generale, Tuborg Romania, UPC Romania, CIEL Romania. Echipa Selenis are o experienta de 5 ani in promovarea pe internet a unor evenimente ca Olimpiadele Comunicarii (2002 – 2006), Gala Societatii Civile (2004 si 2005), Internetics (2004 si 2005) sau AdPrint European Festival (2004).

CIEL Romania dezvolta si ofera clientilor sai o gama completa de aplicatii software de contabilitate, gestiune comerciala, salarii si imobilizari. prezenta pe piata romaneasca de software de gestiune si contabilitate inca din 1991, CIEL Romania are peste 20 000 de clienti si, pana in prezent, mai mult de 35 000 de licente vandute.


PUBLICITATE: