Bridge mestesugeste Heidi
Luni, 13 Noiembrie 2006

Bridge mestesugeste Heidi

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Bridge mestesugeste HeidiBridge Communication a realizat cea mai recenta campanie de comunicare pentru ciocolata Heidi, anunta agentia de publicitate condusa de Afrodita Blasius. Potrivit agentiei, spotul tv e rezultatul unui proces fundamentat de regândire a marcii si a unui proces lung si provocator de productie.

Autorii spun ca „noul spot îsi doreste sa aduca privitorul, macar pentru 30 de secunde, într-o lume magica, în lumea Heidi, un loc atemporal, fermecat, însufletit de pasiunea pentru ciocolata”.

Bridge mestesugeste Heidi“Am vrut ca aceasta lume sa reflecte toate valorile Heidi, o marca ce înseamna daruire prin mestesug si arta, înseamna bucuria de a împarti ceva special cu cei dragi, înseamna varietate, combinatii noi si deosebite de ingrediente concepute pentru a da oamenilor un motiv în plus sa se bucure”, declara Afrodita Blasius de la Bridge Communication.

“Credem ca noua campanie Heidi aduce un nou suflu, diferentiator fata de marcile concurente pe piata ciocolatei premium”, a spus Nikos Anyfantis, Marketing Manager Heidi. „E un pas important pentru noi, în directia dorita, de a aduce Heidi mai aproape de consumatorii pasionati de ciocolata, care apreciaza un gust desavârsit, într-o mare varietate de combinatii“.

Autorii

Bridge mestesugeste HeidiDin partea Heidi, echipa care a participat la acest proiect este formata din Nikos Anyfantis- Marketing manager, Massimo Palumbo- Marketing director si Konrad Hafner – General Manager.

De la Bridge Communicatione au mestesugit campania o echipa formata din George Nicolae - Strategic Planner, Afrodita Blasius – Client service director, Luca Bulacu- Creative director, Irene Catan si Adina Marin- Copywriter, Dragos Platon- Art director si Dragos Covaciu – Account executive .

Spotul a fost realizat de casa de productie Multimedia Est, regizor Manfredo Leteo. Agentia spune ca de partea de post-productie s-a ocupat L Production.

AdPlayersFile Bridge Communication

Bridge Communication este o agentie de publicitate full service care, potrivit companiei, “ofera servicii strategic-creative bazate pe adânca întelegere a pietei si a consumatorilor”.

Dezvoltându-se sub sloganul “Building Brands. That last”, printre clientii agentiei de publicitate se numara nume precum Libra Bank, Star Foods/Pepsico, Nestle, Whiteland, Cargill, Interact, Interstar.

Heidi

Potrivit agentiei, compania Heidi Chocolats Suisse înfiintat în anul 1994, si are o cifra de afaceri de aproape 7 milioane euro si peste 300 de angajati. Producatorul de ciocolata face parte din Laederach Chocolatier Suisse, o afacere dezvoltata de familia Laederach în Elvetia.

În afara de brandul Heidi, grupul Laederach este prezent pe piata româneasca si cu ciocolateriile Laederach, în care sunt comercializate produse importate din Elvetia. În prezent, sunt trei ciocolaterii deschise în Bucuresti (centrul comercial Plaza Romania), Timisoara si Iasi.


PUBLICITATE: