Brands & Bears continua Winchester "de placere"
Miercuri, 25 Mai 2005

( AdPlayers.ro ) Brands&Bears continua comunicarea pentru marca Winchester de la JTI printr-o noua campanie de imagine, care continua dezvoltarea conceptului “De placere”. Noua campanie de imagine pentru marca de la JTI se desfasoara in perioada mai iunie si contine outdoor si POSM.

Brands & Bears continua Winchester de placere

Potrivit agentiei, campania invita la relaxare si urmareste cresterea notorietatii marcii Winchester precum si deschiderea unui nou dialog cu consumatorii dornici sa savureze o tigareta ... “de placere”.

“Din iunie, toata lumea pleaca in vacanta! La munte sau la mare... Fara cheltuieli de drum, cazare sau masa” Reprezentantii agentiei justifica si mesajul campaniei outdoor. “Indiferent ca vei alege s-o petreci la munte in mijlocul naturii sau la mare, privind asfintitul in fata unui foc de tabara, Winchester iti va fi alaturi, asa cum obisnuieste de peste 12 ani.”

Brands & Bears continua Winchester de placere

Dupa cum sustin reprezentantii Brands & Bears, campania din acest an in care Winchester “te invita la relaxare”  este, o continuare fireasca a campaniei “De placere” din 2004, unde accentul era pus pe micile placeri din viata de zi cu zi.

Pentru campanie au lucrat “cu placere” dar “fara relaxare” Diana Tataru, Brand Manager Winchester si Crenguta Dumitras, Assistant Brand Manager, impreuna cu Theodor Sandu – Creative Director, Dan Bondrea – Copywriter, Sonia Vlad – Account Executive si Emanuel Grigorcea – Client Service Director.


PUBLICITATE: