Bogdana Butnar s-a dus de la MRM la Headvertising, care vrea si un "pui" de Interactive
Luni, 30 August 2010

(AdPlayers, Iulian Toma)

 

Dupa new business McCann Erickson si manager la MRM, Bogdana Butnar se intoarce la Headvertising, pe strategie si new business, companie unde vrea sa faca si un „pui” de agentie interactive. 

Fostul sef de la MRM a mai lucrat pentru Headvertising in perioada 2004 - 2006, agentie unde a avut dealtfel si primul loc de munca in publicitate.
 

„Din septembrie ma duc la Headvertising pe strategie si new business, si mai ales o sa ajut cu dezvoltarea abilitatilor de digital; Vrem si acolo un „pui” de agentie de interactive. In rest ma ocup si de doua proiecte personale in online”, a afirmat Bogdana Butnar, pentru AdPlayers.

 

Intrebata de ce a plecat de la agentia interactiva din grupul McCann: „Bref, am plecat pentru ca mi-am dat seama dupa trei ani ca managementul in perioada de criza nu e oprovocare ci o corvoada pentru mine, si pentru ca sunt un om egoist care se gandeste si la buna starea lui personala si nu numai la succesul profesional.” motiveaza ea, cu o nota optimista, plecarea din pozitia de managing director la MRM, companie de care s-a despartit de curand .


Mai mult in Interactive

PUBLICITATE: