Bogdana Butnar paraseste strategia McCann Erickson pentru sefia MRM
Miercuri, 03 Septembrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Fosta Senior Strategic Planner la agentia de publicitate McCann Erickson, Bogdana Butnar (foto) paraseste agentia de publicitate in favoarea pozitiei de Managing Director si Head of Strategy al MRM Partners Romania. Compania de comunicare digitala face parte din McCann Worldgroup, acelasi din care face parte si agentia McCann Erickson.

 

“S-a inceput o reorganizare de aproape o jumatate de an, iar eu sunt aici pentru a construi pe ceea ce s-a inceput atunci”, explica Bogdana Butnar. „In speta vom dezvolta partea de Search Engine Marketing si vom incerca sa adaugam o parte puternica de content si gaming. In plus, o sa ne dezvoltam si mai mult pe partea de web design si web communication, pentru a face fata cerintelor clientilor actuali si viitori.”

 

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine Bucuresti si a London Metropolitan University, Bogdana Butnar s-a alaturat agentiei McCann Erickson la inceputul anului 2007, dupa o experienta de mai multi ani in agentii de publicitate. Butnar a lucrat pe conturi precum Vodafone, Kandia-Excelent / Cadbury Schweppes, Coca-Cola, Bergenbier, MediaGalaxy, Heineken sau BRD.

 

MRM Partners este o companie de comunicare digitala axata pe generarea de strategii de promovare in mediul online, management de brand online, digital design si digital marketing, si face parte din McCann Worldgroup. Printre clientii sai se numara Heineken Romania (cu brandul Golden Brau), Microsoft, Radio 21, si Kandia-Excelent / Cadbury Schweppes.


PUBLICITATE: