Bateriile Foton au luat 15% din piata
Marti, 28 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma )

Bateriile Foton au luat 15% din piataLa un an de la lansarea pe piata, Sprinter Distribution spune ca bateriile Foton au luat o cota estimata de piata de 15%, pozitionându-se pe locul 3 în topul brandurilor de baterii din Romania, anunta oficialii de comunicare ai companiei de marketing si distributie.

“Prima marca moderna româneasca de baterii”, dupa cum o numesc responsabilii de la McCann PR, Foton Batteries s-a nascut pe 20 octombrie 2005.

Campania de comunicare lansata alaturi de agentia McCann Erickson Romania, sub sloganul „Mai multa putere pentru jucarii”, a câstigat si Silver Drum, la categia print a festivalul Golden Drum 2006, de la Portoroz.

Bateriile Foton au luat 15% din piata„Am reusit sa convingem piata ca avem un raport performanta/pret competitiv, dar si sa obtinem pozitionari foarte bune în magazine”, spune Marius Popescu, Director de Marketing. „Succesul Foton Batteries se datoreaza unui mix de marketing foarte bine pus la punct- toate rotile angrenajului au functionat – produs, promovare distributie si pret.”, mai afirma oficialul de marketing.

Reprezentantii companiei spun ca, dupa lansarea de anul trecut s-a pus accent maxim pe distributie si pozitionare în magazine. Pe lânga penetrarea efectiva a pietei, Foton Batteries s-a bazat pe o extindere constanta a gamei de produse: de la 3 tipuri de baterii s-a ajuns astazi la o gama integrata de surse de energie si lanterne.

AdPlayersFile Sprinter Distribution

Bateriile Foton au luat 15% din piataInfiintata în 1994, Sprinter Distribution este o companie româneasca care, potrivit oficialilor de comunicare, a reusit sa ocupe un loc de frunte printre companiile de marketing si distributie din Romania.

Sprinter spune ca a introdus cu succes pe piata doua dintre cele mai importante marci de baterii pe plan mondial: Varta si Rayovac. Conform companiei, Sprinter numara peste 100 de angajati în 8 puncte de lucru care deservesc aproximativ 6000 de clienti în mai mult de 200 de orase din tara.


PUBLICITATE: