BCR open Romania s-a vandut pana in 2010
Miercuri, 28 Septembrie 2005

( AdPlayers.ro) Organizatorii turneului de tenis BCR open Romania 2005, McCann WorldGroup, Momentum si MRM, spun ca „evenimentul din acest an a batut aproape toate recordurile celor noua editii precedente”. Singurul concurs ATP din sud-estul Europei si a devenit in sfarsit, dupa zece ani, profitabil si din punct de vedere financiar, spun acestia. „Vitorul suna bine” si pentru urmatoarele editii mai sustin reprezentantii Momentum.

BCR open Romania s-a vandut pana in 2010

Bogdan Enoiu, Director General McCann WorldGroup

Printre recordurile editiei a-X-a a BCR open Romania, organizatorii vorbesc despre „cel mai lung contract de parteneriat, conform contractului semnat de catre organizatori cu BCR Group, turneul va purta titulatura BCR open Romania pana in 2010.

Turneul a avut si cele mai multe bilete vandute: aproximativ 15.000 de bilete in cele sapte zile de turneu, in medie 2100 bilete/zi;

Site-ul oficial www.bcropenromania.ro a inregistrat si el cele mai multe accesari, avand in luna septembrie, in care s-a desfasurat turneul, un numar de 15.015.042 de accesari din intreaga lume si 139.146 de vizitatori unici.

BCR open Romania s-a vandut pana in 2010

Ion Tiriac, Ilie Nastase, Dumitru Haradau

BCR open romania 2005 a avut si cele mai bune rezultate financiare: cu un buget care a depasit suma de 650.000 euro (din care 302.000 euro premiile), open-ul 2005 fost singura editie de pana acum a turneului bucurestean care a inregistrat profit.

Pe langa performantele de business, organizatorii mai spun ca turneul din acest an a avut cea mai valoroasa prezenta de pana acum: 4 tenismeni din Top 40 ATP, printre care si argentinianul Mariano Puerta, nr. 10 mondial si finalist anul acesta la Roland Garros, cea mai prolifica editie pentru jucatorii romani: doi romani, Andrei Pavel si Victor Hanescu, au avut acces in semifinalele editiei chiar daca, nici unul nu s-a calificat in finala.

BCR open Romania s-a vandut pana in 2010 Nicolae Danila ( BCR), Nadia Comaneci si castigatorul editiei

Semifinalele turneului au intregistrat si cea mai mare audienta in randul spectatorilor, sambata, 17 septembrie, biletele puse in vanzare au fost epuizate facand insuficiente cele 5000 de locuri ale Arenei Centrale.

Printre atractiile editiei din acest an se mai numara meciul demonstrativ disputat de catre Thomas Muster si Goran Ivanisevici, doi fosti castigatori ai turneului bucurestean, dar si cel dintre Ilie Nastase/Mansour Bahrami - Florin Segarceanu/Adrian Marcu. Editia 2005 a BCR open Romania a mai avut ca evenimente adiacente,  turneul jurnalistilor Connex, turneul sponsorilor si Kid’s Day Connex. ( Irina Toma )


PUBLICITATE: