Astek vopseste cu Brandstalk
Miercuri, 26 Aprilie 2006

Astek vopseste cu Brandstalk( AdPlayers.ro ) Brandstalk Advertising a fost aleasa de Astek Romania sa dezvolte identitatea noului brand de vopsea superlavabila Maxweiss, anunta reprezentantii agentiei de publicitate. Dupa cum sustin reprezentantii agentiei de publicitate conduse de Roxana Popescu, “campania de promovare expune in mod simplu si clar marelui public principalele motive pentru care acestia trebuie sa apeleze la vopseaua Maxweiss”. Campania a debutat la inceputul lunii aprilie, si va beneficia de spoturi TV si sustinere pe outdoor si este derulata prin agentia de media Media Investment.

“O vopsea superlavabila cu putere foarte mare de acoperire, rezistenta in timp si accesibila”

„Am ales lansarea unui nou brand de vopsea sub umbrela Astek din constientizarea cererii pietei pentru un produs care sa satisfaca primele trei nevoi esentiale:  o vopsea superlavabila cu putere foarte mare de acoperire, rezistenta in timp si accesibila”, a declarat Gemile Alievici Susli, Director General Astek Romania. “Credem ca am reusit sa inglobam aceste trasaturi in noua Maxweiss si suntem siguri ca ele vor fi comunicate in mod eficient de campania pusa la punct de Brandstalk”.

Potrivit companiei, distributia noii vopsele se va face la nivel national in proportii de 40% in key accounts si 60% prin reteaua de dealeri.

Maxweiss: „Garantia lucrului bine facut”

Asa cum motiveaza agentia, prin aceasta campanie, noua vopsea Maxweiss a producatorului roman Astek incearca atat atragerea zugravilor profesionisti, cat si educarea celor mai putin cunoscatori. “Chiar si in cazul in care acestia nu vor face apel la meseriasi, vor sti totusi ce anume trebuie sa urmareasca la o vopsea de calitate”, adauga reprezentantii Brandstalk. De aceea, sustin ei, sloganul produsului este „Garantia lucrului bine facut”, iar headline-ul campaniei indica un adevar sesizabil „Adevaratii meseriasi tin la calitatea muncii lor”.

Cele patru spoturi imbraca forma unui serial TV, fiecare punand accentul pe o anumita caracateristica de baza a noii vopsele: puterea de acoperire (spotul „Prosopul”), aderenta buna la suport („Trafaletul”), rezistenta in timp („Copilul”) si albul stralucitor („Ochelarii”). “Prezent in toate executiile, „mesterul zugrav” este veriga comuna a celor patru spoturi, asigurand unitatea comunicarii”, adauga creativii agentiei.

Argumente rationale

In viziunea agentiei, comunicarea Maxweiss aduce in prim plan acele argumente rationale, menite sa motiveze optiunea pentru un anumit produs. Autorii campaniei sustin ca, pentru a putea fi intelese cu usurinta, atributele vopselei sunt prezentate intr-o maniera „didactica”, explicativa, ceea ce nu exclude, insa, nota amuzanta si originala a comunicarii.

Roxana Popescu, General Manager al agentiei Brandstalk Advertising este de parere ca „pe piata aglomerata a vopselurilor lavabile, punctele de diferentiere sunt foarte sensibile si este greu sa le faci sa fie cu adevarat credibile)”. Oficialul agentiei sustine ca o vopsea care comunica simplu, pe intelesul meseriasilor, si care pune accent pe elemente rationale va fi automat mai credibila. “Profesionistul stie intotdeauna ce e bun si este investit cu incredere de catre consumatori, de aceea el este si eroul spoturilor pentru vopseaua Maxweiss”, a mai declarat Roxana Popescu.

Echipa implicata in dezvoltarea si implementarea campaniei ii include pe Dan Costea (Account Manager), Alex Bricov (Art Director) si Luisa Leizeriuc (Copywriter) din partea Brandstalk si pe Gemile Alievici Susli (Director General) din partea Astek Romania.

Irina Toma info@adplayers.ro

Astek vopseste cu Brandstalk

AdFile Info:

Nume lucrare: Campanie lansare vopsea superlavabila Maxweiss

Agentie: Brandstalk

Oras: Bucuresti

Advertiser: Astek Romania

Brand: Maxweiss

Produs/categorie: Vopsea superlavabila

Director: Gemile Alievici Susli

Nume Campanie: Motive

Data primei difuzari/aparitii: 3 aprilie (TV,OOH)

Piete distributie (Tari): Romania

Tara productie: Romania

Limba: Romana

Tip / Tipuri media: TV, OOH

Durata (TV): 4 spoturi x 15”

Slogan: Garantia lucrului bine facut

Account Manager / Director: Dan Costea

Art Director: Alex Bricov

Copywriter: Luisa Leizeriuc

Regizor: Bogdan Albu

Producator: Tudor Reu

Casa productie A/V: Rollin Film

Editor Imagine (TV): David Zavadescu

Foto: Florin Costache

Voce: Liviu Timus

Actori/ Personaje: Daniel Stanciu, Andrei Tandarica

Casting: Rollin Film

Account Planner: Nicoleta Todea

Agentie Media: Media Investment


PUBLICITATE: