Apel BRAT pentru o licitatie in favoarea Alinei Gache
Luni, 15 Iunie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

BRAT a adresat industriei de marketing si comunicare un apel pentru o licitatie umanitara in favoarea Alinei Gache. La sugestia Cristinei Simion, Managing Director Edipresse AS, BRAT si IAA au luat initiativa de a organiza o licitatie cu obiecte donate in favoarea colegei lor, a carei fonduri pentrru sustinerea unei operatii la Viena pentru a-si salva viata, deocamdata sunt insuficiente.

„Simtim ca trebuie sa facem ceva concret pentru a ii oferi un ajutor nerambursabil, care sa reprezinte pentru ea o ‘gura de oxigen’ indispensabila, iar pentru noi un moment de solidaritate, un prilej de intilnire informala si ocazia de a cumpara obiecte care sa aiba atat o valoare materiala, cit si una sentimentala”, se arata in apelul BRAT.

Licitatia va fi de tipul ‘silent auction’, cu o lista deschisa insotind fiecare obiect. Comitetul de organizare va inventaria obiectele donate, va pregati lista de licitatie, va distribui foi de licitatie si va colecta banii, care urmeaza sa fie dati imediat Alinei Gache. Licitatia va avea loc in data de 22 iunie, cu incepere de la ora 16, in sala mare din sediul IAA / BRAT. Organizatorii vor oferi detalii pana la finalul saptamanii atat asupra obiectelor donate, cat si cele scoase la licitatie.

„Va rugam sa fiti atat donatori, prin companiile dumneavoastra sau in nume personal, cat si cumparatori ai obiectelor licitate. Avem incredere ca putem strange lucruri interesante (colectii de carti, CD-uri, obiecte personalizate sau cu valoare sentimentala, obiecte de colectie), astfel incat sa cumparati ceva cu valoare pentru dumneavoastra, sa fiti multumiti ca ati facut o fapta buna si sa va faca placere sa va vedeti cu prieteni si colegi pentru doua ore, intr-o dupa-amiaza”, mai spun initiatorii licitatiei, in finalul apelului semnat de Arina Ureche (BRAT), Cristina Simion (Edipresse AS) si Victor Dobre ( IAA ).


PUBLICITATE: