Aniversarea GMP 10 ani a strans 350 de oameni
Vineri, 23 Iulie 2010


OOH VIDEO: GMP 10 ani, Panouri Multimedia

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Mai mult de 350 de persoane au fost prezente aseara la petrecerea GMP 10 Ani care a avut loc in curtea interioara de la Muzeul Taranului Roman. Printre invitati s-au numarat cei mai multi dintre cei 186 de angajati cu care agentia a construit drumul celor 10 ani, dar si clienti, invitati din media si parteneri ai companiei, care au fost spectatorii unui concert maraton sustinut de Maria Radu, si trupa sa.

Pe langa echipa de astazi a agentiei, multi dintre invitatii GMP 10 ani, fosti oameni de baza ai companiei sunt manageri, sunt acum oamenii de decizie in industria comunicarii. Printre cei prezenti aseara evenimentul aniversar s-au numarat, Mirela Angelescu (DDB), Bogdan Kisescu (Men in Black), Theodor Cucu – (Frank ), Carmen Tiderle (Leo Burnett), Bogdan Dumitrescu si altii.

Laura Florea (Point), Bogdan Nitu (Webstyler) si Victor Dobre, colegul lui Tataru la IAA, i-au facut si o surpriza fondatorului GMP - un outdoor multimedia, in replica a panoului GMP 10 ani amplasat in Piata Obor, unde colegi sau parteneri ai managerului agentiei au urat GMP „La multi ani!”.

„Clientii sau colaboratorii au fost deosebit de amabili sa ureze "la multi ani" GMP, iar Bogdan Nitu de la Webstyler a produs respectivul filmulet, alaturi de cativa colegi de la GMP PR”, spune Laura Florea (foto), manager la agentia de relatii publice Point, o mai veche colaboratoare a agentiei.

Felix Tataru a afirmat aseara pentru AdPlayers ca nu are cuvinte sa multumeasca celor "vinovati" pentru surpriza pe care i-a facut-o mesajul de "La Multi Ani" si filmul rulat pe panourile multimedia. 

Panoul multimedia a fost vizibil in 4 locatii oferite de Phoenix Media. Potrivit lui Dio Boaca, managerul companiei, panourile multimedia pe care a rulat mesajul sunt amplasate in Piata Obor, Piata 1 Mai, Bd. Nicola Carmfil (zona Herastrau) si Bd. Aerogarii. Mesajele au rulat de luni seara pana in seara zilei de 22 iulie, cand a avut loc evenimentul aniversar. 


PUBLICITATE: