Andrei Cohn, in juriul Golden Drum - Design & Art Direction
Marti, 01 Iulie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Andrei Cohn, directorul de creatie al agentiei Cohn&Jansen|Ashley & Holmes a fost cooptat in juriul festivalului Golden Drum din acest an, la sectiunea Design & Art Direction, se arata intr-o informare a companiei, remisa AdPlayers.

 

“Este o onoare pentru mine sa jurizez art direction in cadrul acestui festival si voi incerca sa semnalez aportul culturii vizuale in publicitate”, spune Andrei Cohn, Director de Creatie Cohn&Jansen|Ashley & Holmes.

 

Andrei Cohn a intrat in publicitate ca art director la Scala JWT. A fost mai apoi art director la D’Arcy, iar din 2002 este director de creatie si partener la Cohn&Jansen | Ashley & Holmes.

Are o experienta de peste 13 ani in publicitate, timp in care a obtinut nominalizari si premii la festivaluri de publicitate locale si internationale.

 

Cohn va juriza lucrarile din sectiunea Design & Art Direction alaturi de Kurt Georg Dieckert, Chief Creative Officer si membru in Consiliul de Conducere TBWA Germany, Marius Kasperavicius, Creative Director designHotel, Lithuania si Marko Vicic, Partner and Chief Creative Director, Futura DDB, Slovenia.

 


PUBLICITATE: