Alexandra Gatej se desparte de postul de Presedinte Unilever SCE
Vineri, 22 Mai 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Alexandra Gatej se desparte de postul de Presedinte al Unilever South Central Europe si va fi numita Business Development Director Unilever pentru Europa Centrala si de Est (CEE).

Conform unui comunicat de presa al companiei, numarul unu Unilever pe Europa Centrala si de Sud isi finalizeaza mandatul, succesorul la conducerea Unilever SCE urmand sa fie anuntat in curand.

'Am avut privilegiul de a lucra pe tot parcursul mandatului meu impreuna cu oameni talentati, alaturi de care aceasta companie a devenit una dintre cele mai bune din Balcani”, a declarat Alexandra Gatej (foto).

Unilever South Central Europe este compania regionala care coordoneaza din Bucuresti operatiunile de marketing si vanzari in Romania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Macedonia, Moldova si Kosovo.

Unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bunurilor de larg consum, compania are in portofoliul sau de marci, detergentii Dero si Omo, balsamul de rufe Coccolino, produsele pentru curatenia locuintei Cif si Domestos, marcile de ingrijire personala Dove, Rexona, Axe, Clear and Sunsilk, margarinele Delma, Rama si Becel, condimentele Delikat, supele, cuburile, condimentele, maioneza si mustarul Knorr, maioneza si ketchupul Hellmann’s, inghetatele Algida si Napoca si ceaiurile Lipton

PUBLICITATE: