Adviser | Chillimedia a castigat licitatia CB Richard Ellis
Miercuri, 08 Martie 2006

( AdPlayers.ro ) Agentia de publicitate Adviser | ChilliMedia a castigat licitatia de creatie pentru campania de imagine organizat de birourile din Romania ale companiei CB Richard Ellis, lider mondial al pietei imobiliare potrivit agentiei. Campania se desfasoara la nivel national in presa specializata si in cea de afaceri.

Potrivit reprezentantilor agentiei, “scopul campaniei pentru care s-a realizat pitch-ul castigat de Adviser | ChilliMedia este crearea unei platforme care sa ofere bazele unei comunicari unitare a serviciilor oferite de diferitele departamente ale CB Richard Ellis: Office, Residencial, Valuation, Retail, Industrial and Land” 

„Tema propusa agentiei a fost provocatoare: mesajul esential transmis de brand-ul CB Richard Ellis este, dincolo de nuante si detalii tehnice, unul simplu dar des intalnit: orientarea catre client”  a declarat Carmen Bruma, Director Executiv al adviser | chillimedia. “Rolul nostru a fost sa spunem acest lucru intr-un mod creativ si memorabil. Iar brief-ul venit de la client, foarte bine conceput, a jucat un rol important. Si credem ca am facut, astfel, o campanie reusita“.

 “Colaborarea pe care tocmai am inceput-o cu agentia Adviser | ChilliMedia s-a dovedit a fi cea mai buna alegere” sustine Roxana Hapan, Director Marketing, CB Richard Ellis Romania. “Echipa si-a demonstrat creativitatea venind cu o idee care atrage atentia inca de la inceput, ajutandu-ne sa transmitem mesajul dorit clientilor nostri – suntem orientati catre nevoile de real estate ale clientilor, oferindu-le consultanta de specialitate si servicii adaptate fiecaruia.”

“Ideea creativa are la baza o metafora foarte simpla si usor de inteles”, spun creativii agentiei. O echipa formata din mai multe maini de ajutor „deseneaza“, pe o masa, din elastice de birou, din post-it-uri si alte „rechizite“, contururile proiectelor imobiliare ale clientilor CB Richard Ellis.

Florin Dumitrescu, Deputy Creative Director la Adviser | ChilliMedia spune ca „E un mod elegant de a vorbi despre parteneriat fara patetisme”. Executivul de creatie al agentiei este de parere ca “CB Richard Ellis transmite, astfel, un mesaj complex despre naturaletea si sinceritatea relatiilor cu clientii. Un mesaj care, pana la urma urmei, se traduce in sentimentul de incredere al clientului“, conchide Dumitrescu.

Din partea CB Richard Ellis Romania, echipa care a coordonat realizarea campaniei este formata din Roxana Hapan - Marketing Director si Aurora Vasile - Marketing Assistant.

Din partea Adviser | CilliMedia, la realizarea campaniei au contribuit: Florin Dumitrescu - Deputy Creative Director, Letitia Moldovan - Art Director, Mihai Grecea - Creative Director, Cristina Nicsulescu - Strategic Planning Director, Raluca Caloianu - Account Executive si Carmen Bruma - Director Executiv.

Adviser | CilliMedia este o agentie full-service care a preluat, in 2005, dreptul de folosire a marcii Adviser. Printre clientii agentiei se numara: MOL Romania, Gillette Romania (brand-urile Gillette, Braun, Oral B - btl), Agfa, Policolor, Macromex - Casa Gruia, Asirom, Elite Coffee Services, Sensiblu, Krka, Lek (Ketonal Gel), MGA - Placofix, Vitacare, United Electric Industry (Vortex - atl), City Grill, Manoil Mall Galati, Alro Slatina.

Avand peste 300 de birouri in intreaga lume si 17000 de angajati, potrivit agentiei, CB Richard Ellis este un nume de referinta inca de la intrarea sa pe piata romaneasca, in 2001.

(Irina Toma info@adplayers.ro


PUBLICITATE: