Adrian Botan (McCann Erickson): "AdPrintul este un ultim test înainte de Cannes"
Luni, 12 Februarie 2007

Adrian Botan (McCann Erickson): AdPrintul este un ultim test înainte de Cannes

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Adrian Botan (McCann Erickson): AdPrintul este un ultim test înainte de Cannes“Pentru noi AdPrint este un festival de prestigiu. Are unul dintre cele mai bune jurii din Europa si ne-am facut un obicei sa participam pentru ca ne intereseaza o parere avizata”, afirma Adrian Botan, Director de Creatie Regional pentru Europa Centrala si de Est, McCann Erickson, despre festivalul de publicitate proaspat încheiat, la Brasov. „Apoi, AdPrintul este un ultim test înainte de Cannes si o ocazie de a publiciza cele mai bune lucrari”, a mai spus seful de creatie, legat de festivalul care a chemat pe scena si reprezentantii McCann (foto sus).

„Ma bucura premiile noastre. Ma bucur ca avem cea mai buna echipa din Romania, si cel mai bun copywriter-sef: Alexandru Dumitrescu (Tzugu). În final, ma bucura ca în acest an mai multe agentii din Romania au avut rezultate bune. Competitia ne stimuleaza sa fim si mai buni”.

Autorii lucrarilor de la McCann Erickson, spun ca sunt cei mai premiati la AdPrint, din Romania. Agentia a câstigat trei trofee la gala de sâmbata seara de la Brasov, printre care premiul pentru cea mai buna echipa din Romania si pentru "Best use of copywriting".

Campania de print Maggi, cu executiile “Mount Rushmore”, “The Godmother” si “Jane”, a câstigat premiul în categoria Food. Tot campania Maggi a adus agentiei “The Silver team” pentru echipa de creatie Stanescu/Dumitrescu/Pilat. 

Campania Maggi realizata de catre Monica Stanescu (Art Director), Ralu Pilat (Copywriter) si Titus Dumitrescu (Group Creative Director) a mai câstigat un Golden Watch si un Golden Dum la festivalul de la Portoroz (2006), Bronz la Epica iar printurile “Jane” si “Mount Rushmore” se mai afla, spune agentia, si pe lista nominalizarilor la festivalul de la Meribel, care îsi va desemna câstigatorii în luna martie.

Adrian Botan (McCann Erickson): AdPrintul este un ultim test înainte de Cannes.Adrian Botan (McCann Erickson): AdPrintul este un ultim test înainte de Cannes.Adrian Botan (McCann Erickson): AdPrintul este un ultim test înainte de Cannes

.


PUBLICITATE: