AdVenture are copywriter "talentat"
Luni, 26 Septembrie 2005

( AdPlayers.ro ) “Andreea Dragomir, copywriter de profesie s-a alaturat echipei AdVenture. Totul s-a intamplat repede si neasteptat” ne spun reprezentantii Adventure.

AdVenture are copywriter talentat

Andreea Dragomir, Copywriter, Adventure

“Tin sa fac un anunt foarte important – Copywriter talentat nu isi mai cauta agentie! Pentru ca tocmai si-a gasit” spune Andreea Dragomir, noul copywriter de la AdVenture, nelipsita de “modestie”, am spune noi. Noua copywriterita intra deja in painea meseriei si afirma ca “Baietii si fetele de la AdVenture sunt adevarati profesionisti alaturi de care imi face cu adevarat placere sa lucrez, sa creez de fapt. Sunt absolut convinsa ca vom reusi, impreuna, sa realizam foarte, foarte multe lucruri de care veti auzi cu totii.”

“Cert este ca Andreea nu a mai parasit de ceva timp sediul agentiei si declara, in continuare, ca se simte foarte bine aici” mai sustine agentia ce si-a construit imaginea in jurul sloganului “one of a kind”.

Reprezentantii AdVenture spun ca Andreea Dragomir a intrat in copywriting la agentia de publicitate TBWA/Bucuresti unde a lucrat pe conturi precum: Henkel, Chivas, Beiersdorf, Winston, Petrom, Tchibo. De curand si-a luat licenta in Litere, specializarea Comunicare si Relatii Publice, la Universitatea Bucuresti.

(Irina Toma )


PUBLICITATE: