8500 de clienti în promotia Eufonika
Joi, 21 Septembrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma , irina.toma@adplayers.ro )

EUfonika, brandul care ofera convorbiri pentru utilizatorii de telefonie fixa, anunta ca promotia 1688+1 a ajuns la final. Campania s-a desfasurat în perioada 1 iunie - 31 august si, conform oficialilor Lowe PR, a atras mii de consumatori dornici sa utilizeze serviciul Eufonika.

8.500 de noi clienti

8500 de clienti în promotia Eufonika“Promotia a atras numerosi utilizatori noi ai serviciului EUfonika, rezultatul fiind înregistrarea a aproape 8,500 de noi clienti”, a spus Tudor Bosînceanu (foto), Director Comercial Eufonika. “Suntem siguri ca acestia vor ramâne loiali odata ce au experimentat beneficiile oferite de EUfonika si ne propunem sa atragem si alti clienti prin ofertele noastre avantajoase.”

Mecanismul promotiei a fost simplu, spun autorii acesteia. “Practic, fiecare nou client EUfonika care s-a înregistrat si a returnat contractul semnat în perioada 1 iunie - 31 august a participat automat la aceasta promotie”, spun ei. În urma tragerii la sorti, operatorul alternativ de telefonie fixa prin serviciul EUfonika a oferit 1688+1 premii - cifrele 1, 6, 8, 8 reprezentând codul de acces al serviciului EUfonika.

Marele premiu: Dacia Logan

Potrivit oficialilor de comunicare, câstigatorii celor 1688+1 de premii EUfonika au fost trasi la sorti în data de 7 septembrie. Câstigatorul marelui premiu – un autoturism Dacia Logan – este Iosif Buculeu, din Mures.

„În primul rând, trebuie sa îi multumesc fiicei mele pentru acest premiu. Ea a fost unul dintre primii utilizatori ai acestui serviciu înca de la lansarea lui pe piata româneasca. A fost multumita de acest serviciu si mi l-a recomandat si mie”, a spus declara Iosif Buculeu, câstigatorul in vârsta de 75 de ani al marelui, un autoturism Dacia Logan.

Celelalte 1688 premii

În afara de autoturismul Dacia Logan, au mai fost oferite în cadrul promotiei 8 sisteme home cinema, 80 de mp3 playere, 600 de aparate de radio si 1.000 de ceasuri cu alarma. Câstigatorii celor 8 sisteme home cinema sunt: Sebestyén Ernest din judetul Mures, Raileanu Valentin, Lacatus Ileana si Dorodat Mihai din judetul Hunedoara, Baias Simion si Muresan Anuta  din Bistrita Nasaud, Cambir Gabriela din judetul Galati si Tarara Paul din judetul Dolj.

EUfonika, serviciul operatorului alternativ  Combridge, subsidiar al Deutsche Telekom Group, a intrat pe piata româneasca în februarie 2006.


PUBLICITATE: