Ziua alegerilor, la TVR. „Tu votezi Romania!”
Vineri, 07 Iunie 2024

Ziua alegerilor locale si europarlamentare, intr-un maraton de editii speciale la Televiziunea Romana, se incheie cu Editia Speciala de la ora 21:00, TVR INFO si TVR 1 transmit rezultatele exit-poll-ului realizat pe baza sondajelor

AdPlayers. info

Duminica, 9 iunie 2024, Romania iese la vot pentru a-i desemna pe reprezentantii locali si pe cei din Parlamentul European! Odata cu deschiderea urnelor, Televiziunea Publica incepe maratonul de transmisii in direct, editii speciale si jurnale, cu stiri de incredere din cele mai fierbinti locuri ale primelor de alegeri din acest an, anunta reprezentantii de comunicare.

Potrivit informarii, sub genericul „Tu votezi Romania!”, Televiziunea Romana transmite in timp real, pe TVR 1, TVR INFO, TVR 2 si online, pe tvrinfo.ro cele mai noi informatii despre procesul electoral.

Pe parcursul intregii zile, in cadrul Editiilor Speciale si al Jurnalelor, corespondentii si reporterii TVR, din tara si strainatate, ne tin la curent cu stiri despre prezenta la vot si modul de desfasurare a celor doua scrutinuri.

Start, la 7.00

Startul va fi dat la ora 7.00, pe TVR 1 si TVR INFO, cand jurnalistii Laura Fronoiu si Marius Popa aduc primele informatii ale unei zile care va marca viitorul democratiei in Romania si in Uniunea Europeana in urmatorii patru ani.

Transmisiile in direct continua in Editiile Speciale de la orele 10.00, 12.00 si 19.00, 21.00 pe TVR INFO, ora 16.00, pe TVR INFO si TVR 1,  precum si la Jurnalele de la orele 12.00 (TVR INFO), 14.00 (TVR INFO si TVR 1), 18.00 (TVR INFO si TVR 2) si 20.00 (TVR INFO si TVR 1), cand echipele Televiziunii Romane aduc in fata telespectatorilor informatii de ultima ora din toata tara si din comunitatile din diaspora.

Televiziunea Publica acopera ziua alegerilor atat la nivel national, prin relatari ale jurnalistilor Studiourilor Teritoriale din Timisoara, Cluj, Iasi, Craiova, Targu Mures  si ale corespondentilor locali din celelalte zone ale tarii, cat si la nivel international, prin transmisiuni speciale din Spania, Italia, Franta, Rusia, Bruxelles.

In Bucuresti, reporterii TVR vor relata de la Biroul Electoral Central, de la sectiile de votare, sediile partidelor si de la Reprezentanta Comisiei Europene.

Invitata in Parlamentul European, la Bruxelles

De la Bruxelles, unde Televiziunea Publica a fost invitata sa fie prezenta in Parlamentul European, echipa TVR formata din Lucian Pirvoiu – jurnalist si Bogdan Calinescu – operator va transmite analize si cele mai noi informatii despre viitoarea componenta a forului european. De asemenea, prin reteaua European Broadcasting Union (EBU), Televiziunea Romana va beneficia si le va putea oferi telespectatorilor un exit poll privind alegerile europarlamentare.

Proiectul editorial al Televiziunii Romane are si o importanta componenta interactiva, telespectatorii fiind invitati sa transmita, pe parcursul zilei, intrebari sau sugestii pe whatsapp, la numarul de telefon 0733 508 076 sau pe pagina de Facebook a TVR INFO. Acestea vor fi puse in dezbatere in emisiunile zilei.

Prezentatorii jurnalelor si ai emisiunilor dedicate alegerilor din 9 iunie sunt: Mihai Radulescu, Roxana Zamfirescu, Cristian Petru si Teodora Antonescu.

Rezultatele alegerilor, de la 21.00

In editia de la ora 21.00, transmisa pe TVR INFO si TVR 1, moderatorii Marinela Mititelu si Stefan Onica vor anunta si comenta primele rezultate ale alegerilor impreuna cu invitati de marca: politologul Andrei Taranu, conf. univ. dr Antonio Momoc, expertul in politici publice Marius Ghincea, jurnalistul Emilian Isaila.

Televiziunea Romana transmite analize echilibrate, informatii impartiale, stiri verificate si relevante, astfel incat publicul sa fie informat corect in legatura cu derularea si rezultatele alegerilor.

Mai mut in Media, TV


PUBLICITATE: