Ziarul Financiar in campanie de 10 ani
Luni, 15 Septembrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

PubliMedia International lanseaza campania de comunicare a 10 ani de la prima aparitie pe piata a cotidianului de business Ziarul Financiar. Potrivit reprezentantilor companiei de publishing a grupului MediaPRO, comunicarea va incepe din 15 septembrie 2008 si porneste de la pozitionarea ziarului ca lider al presei cotidiene de business din Romania.

 

Conform autorilor comunicarii, sloganul campaniei - “ZF. De 10 ani prima pagina in afaceri” a fost desemnat de catre cititorii ZF, in urma unor studii calitative si cantitative, drept cel care defineste cel mai corect atributele brandului. Sloganul va fi afisat in headerul primei pagini a Ziarului Financiar, incepand cu data de 15 septembrie 2008.

 

Dezvoltata integral de echipa ZF, campania se va derula in perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2008 si va fi promovata in presa si in mediile online, pe canale indoor si outdoor, dar si prin spoturi radio si TV si direct mailing catre abonatii si partenerii ZF.

 

Tot in cadrul campaniei, pe data de 17 noiembrie 2008 (data oficiala a aniversarii), Ziarul Fiananciar va lansa o editie speciala pentru cititori, iar pe 20 noiembrie echipa ZF va gazdui evenimentul aniversar, Gala anuala ZF - pentru care editorii promit ca invitati peste 500 personalitati de top din business-ul romanesc si international, decidenti din mediul politic, diplomati, personalitati din media si cultura. 

 

PubliMedia International, compania de publishing a grupului de firme MediaPRO, acopera in acest moment editorial segmente precum presa de business, sport, quality, titluri pentru femei, ghiduri tv, ghiduri de timp liber, reviste de interes special. Portofoliul companiei include 3 cotidiene nationale si 5 ziare locale, 8 reviste, 12 suplimente si 19 website-uri. 

 


PUBLICITATE: