ZF 10 ani: 200.000 cititori pe editie si 600.000 vizitatori unici
Luni, 17 Noiembrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

La 10 ani de la prima aparitie, Ziarul Financiar (ZF) apare astazi cu un numar aniversar ce contine suplimentul de 16 pagini ZF EDITIE SPECIALA - "Un deceniu de economie intr-o singura editie".

Potrivit unei informari remise AdPlayers, suplimentul face trecerea in revista a celor mai importante evenimente din economia ultimilor 10 ani: tranzactii-etalon pentru cele mai importante industrii, deciziile politice care au influentat business-ul, cele mai mari privatizari, cele mai importante tendinte.

Prima pagina a suplimentului este creata numai din titlurile aparute pe prima pagina a Ziarului Financiar in decursul a cei 10 ani. Campania de comunicare a 10 ani de la prima aparitie a Ziarului Financiar a inceput pe 15 septembrie 2008, sub sloganul “ZIARUL FINANCIAR – DE 10 ANI PRIMA PAGINA IN AFACERI” si va fi urmata pe 20 noiembrie 2008, de  GALA ZF 10 ANI la care sunt invitati cititori fideli ai ZF si reprezentanti ai elitei mediului de afaceri romanesc 

Cu o audienta de 200.000 de cititori pe editie, potrivit editorilor cotidianului de afaceri, in structura audientei ZF mai mult de jumatate dintre cititori sunt manageri de top. Conform oficialilor ZF, audienta cotidianului de afaceri este compusa dintr-un public elevat, cu educatie superioara, statut social ridicat si venituri peste medie. Continutul ZF este declinat new-media, prin serviciul de telefonie mobila (mobil.zf.ro) dar si in mediul online prin site-ul afiliat www.zf.ro (cu peste 600.000 de vizitatori unici pe luna) si newsletterul ZF, cu peste 50.000 de abonati. 

ZIARUL FINANCIAR este editat de PubliMedia International - compania de publishing a grupului de firme MediaPRO. PubliMedia International este unul dintre cei mai mari editori de pe piata din Romania de cotidiene si reviste, cu un portofoliu de publicatii care include 3 cotidiene nationale, 5 ziare locale, 8 reviste, 12 suplimente si 19 website-uri. 


PUBLICITATE: