Walt Disney continua filmul Internetului care a adus cele mai multe incasari dintre toate productiile de animatie de pana in 2012. Ralph rupe netu'
Joi, 03 Ianuarie 2019

 

Credit: Forum Film Romania  / RAN Events

In weekendul de lansare din noiembrie 2012, „Ralph strica tot'” a adunat cele mai multe incasari dintre toate productiile Studiourilor de Animatie Walt Disney pana la acea vreme. Primul film a cules si numeroase premii, fiind una dintre cele mai populare animatii ale marelui ecran.

adplayers. info

Produs de Studiourile de Animatie Walt Disney, „Ralph rupe netu'”, o continuare a filmului „Ralph strica tot”, lansat in 2012, reia povestea antipaticului Ralph si a prietenei sale Vanellope von Schweetz, care, de data aceasta, se aventureaza dincolo de domeniul video al lui Litwak in marea lume necartografiata a internetului.

In weekendul de lansare din noiembrie 2012, „Ralph strica tot'” a adunat cele mai multe incasari dintre toate productiile Studiourilor de Animatie Walt Disney pana la acea vreme. Primul film a cules si numeroase premii, fiind una dintre cele mai populare animatii ale marelui ecran.

Filmul „Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 / Ralph rupe netu’: Ralph strica tot 2” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera in cinematografe pe 4 ianuarie 2019, in varianta subtitrata si dublata.

„Ralph si Vanellope sunt imperfecti si ii iubim tocmai pentru defectele lor. Prietenia lor este atat de autentica, iar chimia dintre ei atat de vie, incat – sunt convins – toata lumea voia sa stie ce mai pun la cale”, afirma regizorul Rich Moore, care s-a ocupat de primul film din serie. De data aceasta, el i-a predat stafeta scenaristului Phil Johnston, care joaca rol dublu, si de scenarist, si de regizor.

„Ralph si Vanellope nu se stiau de prea multa vreme si au reusit sa devina buni prieteni, iar acesta e unul dintre motivele pentru care ii iubim. In plus, cu totii am simtit ca povestea lor nu se incheiase si ca ii asteptau noi aventuri, mai ales pe Vanellope, care incepe sa se faca si mai remarcata in acest film”, spune Johnston.

Marile asteptari

Producatorul, Clark Spencer, despre „Ralph rupe netu'” din noiembrie 2012, care a adunat cele mai multe incasari dintre toate productiile Studiourilor de Animatie Walt Disney pana la acea vreme. „Cred ca oamenilor le-a placut foarte mult faptul ca am iesit din tiparele filmelor Disney, am impins granitele cat de mult am putut si, desi este o productie Disney, filmul se bucura de o atmosfera moderna, cu nuante retro”, spune Clark Spencer.

Continuarea acestui film se lanseaza pe un fond ridicat de asteptari din partea fanilor. „Primul film ii face pe oameni sa rada, dar are si o latura profunda, redata de provocarile emotionale prin care trec Ralph si Vanellope. E un pretext minunat pentru a explora realitatea emotiilor care insotesc o prietenie”, spune Johnston.

In noua poveste, pe langa noile provocari din relatia celor doi, descoperim si marea lume a internetului, care nu e doar enorma, ci si „foarte bogata in personaje si locuri”, dupa cum afirma Moore. „Acesta e cel mai complex film de animatie la care am lucrat vreodata,  din punctul de vedere al personajelor, designului si al locatiilor”, mai spune el.

Coloana sonora a filmului ii apartine celebrei trupe Imagine Dragons, detinatoare a unui premiu Grammy. Imagine Dragons a compus o piesa originala – „Zero” – special pentru aceasta productie, solistul Dan Reynolds afirmand ca temele emotionale ale filmului se reflecta in noul cantec.

SINOPSIS

In noua productie  de animatie „Ralph rupe netu' ”, incurca-lume Ralph lasa in urma jocurile video ale domnului Litwak, pentru a se aventura in lumea necartografiata, neingradita si incitanta a internetului, care ar putea sau nu sa supravietuiasca ravagiilor provocate de Ralph.

Ralph (vocea lui John C. Reilly), cunoscutul personaj negativ de joc video, impreuna cu Vanellope von Schweetz (vocea lui Sarah Silverman), neadaptata sa prietena, trebuie sa riste totul, navigand prin lumea internetului, in cautarea unei piese de schimb, care sa salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Varati pana peste cap in situatii pe care nu le inteleg, Ralph si Vanellope ajung sa se bazeze pe cetatenii internetului – netatenii – ca sa-i ajute sa-si gaseasca drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de baza, inima si sufletul site-ului de tendinte „Buzztube.”

Distributia este completata de alti actori celebri, precum Gal Gadot (Shank), Jack McBrayer (Fix-It Felix Jr.), Jane Lynch  (Sergeant Calhoun) si Alan Tudyk (KnowsMore).

Trailer Subtitrat

Mai mult in Media

PUBLICITATE: