Vodanet Media spune ca are 45% din vizitatorii online din România
Miercuri, 17 Ianuarie 2007

Vodanet Media spune ca are 45% din vizitatorii online din România

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Vodanet Media spune ca recordul de audienta de peste 3.2 milioane de vizitatori, înregistrat de site-urile din portofoliu în luna decembrie 2006, potrivit trafic.ro, reprezinta aproximativ 45% din totalul audientei online din România de 7.000.000 vizitatori, raportata de acelasi instrument de masurare, anunta oficialii companiei într-o comunicare remisa AdPlayers.

Chiar daca sistemele de masurare si parerile referitoare la calculul numarului de vizitatori online din România sunt împartite, Vlad Stan de la Vodanet a afirmat pentru AdPlayers ca recordul de audienta al site-urilor din portofoliu reprezinta , indiferent de metoda de masurare valori apropiate pe lânga procentul de aproximativ 45%, comunicat de catre companie.

Doua din site-urile Vodanet - Acasa.ro si Ele.ro, s-au situat pe luna decembrie în Top 10 din România. afirma oficialii companiei pentru AdPlayers.

De sarbatori, toate proiectele Vodanet au înregistrat cresteri la nivelul audientei, spun reprezentantii editorului online, care adauga faptul ca portalul Acasa.ro a înregistrat de sarbatori un record de peste 1 800 000 de utilizatori, în timp ce peste 700 000 de vizitatori au vizitat site-ul ele.ro, revista online destinata femeilor.

Gazduit de acasa.ro, site-ul personal al lui Mos Craciun, a fost vazut de aproximativ 200 000 de vizitatori, din care peste 15 000 de copii i-au scris mosului, spun editorii, în timp ce smartbuy.ro a avut o crestere de 99% a numarului de vizitatori în luna decembrie, obtinând un trafic de 120 000 de vizitatori, conform trafic.ro, citat de companie.

Vodanet Media

Vodanet Media detine în portofoliul sau de publisher site-uri precum: www.acasa.ro, www.ele.ro, www.imagoo.ro, www.bloombiz.ro, www.smartbuy.ro, si a dezvoltat serviciul de inchiriere si cumparare DVD cu livrare la domiciuliu exclusiv online, www.videomax.ro care serveste, spune compania, peste 25.000 clienti doar in Bucuresti.


PUBLICITATE: