Viral cu 16 Milioane pe Facebook si 11 Mil. Youtube. “Legatura Unica" (The Unique Connection) Pandora
Marti, 28 Aprilie 2015
 
Spot Viral Legatura Unica (The Unique Connection) Pandora

adplayers. Iulian Toma

Pot copiii sa isi recunoasca mama fara sa o vada, bazandu-se doar pe intuitie si pe simturi? Cu peste 16 milioane de vizualizari pe pagina internationala Facebook si 11 milioane pe Youtube, un videoclip publicitar al marcii Pandora care a facut inconjurul lumii pe Internet ne spune ca Da! Filmul “Legatura Unica” poate fi vizionat aici.

“Legatura Unica” demonstreaza faranicio indoiala ca, in absenta vazului, si celelalte simturi - mirosul, atingerea sau vocea mamei, sunt in masura sa readuca un copil la cea care i-a dat nastere uin cadrul unui experiment cu sase mame si sase copii. Unul cate unul, fiecare copil a fost legat la ochi si rugat sa isi gaseasca mama dintr-un grup mai mare de femei – folosindu-se de toate simturile, in afara de vaz. Mirosul a fost cel mai folosit simt intrucat produce un sentiment de siguranta, inlaturand inca de la nastere orice neliniste a micutilor.

Fiecare mama a asteptat cu nerabdare, lasandu-se mirosita si mangaiata, urmarind cu sufletul la gura si cu lacrimi in ochi copilul emotionat care cauta timid indicii familiare intr-o camera plina de straini. Rezultatul a depasit orice asteptare, a starnit lacrimi de bucurie, rasete, emotii intense, a induiosat fiecare persoana care l-a privit si ne-a reamintit puterea legaturii unice dintre mama si copil.

La zecile de milioane de accesari, peste jumatate de milion de preluari in paginile vizitatorilor care au apreciat spotul si cateva zeci de mii de accesari si in Romania completeaza tabloul unuia dintre cele mai apreciate spoturi virale din saptamana recent incheiata.

INFO Viral “Legatura Unica” Pandora

Vizualizari clip pe pagina oficiala de YouTube a PANDORA: 11.073.228

Vizualizari clip pe pagina oficiala internationala de Facebook a PANDORA: 16.211.095

Aprecieri (Like-uri) clip pe pagina oficiala internationala de Facebook a PANDORA: 225.152

Share-uri clip de pe pagina oficiala internationala de Facebook a PANDORA: 547.052

Vizualizari clip pe pagina oficiala de Facebook a PANDORA Romania: 84.502

Aprecieri (like-uri) clip pe pagina oficiala de Facebook a PANDORA Romania: 1.565

Share-uri clip de pe pagina oficiala de Facebook a PANDORA Romania: 2.712 


Mai mult in Campanii, Viral, Campanii Virale


PUBLICITATE: