Vanotek, locul 1 in topul Media Forest. Doua zile la rand numarul 1 la difuzari lin Romania
Joi, 21 Iunie 2018
 

Credit: Global Records / PR, Fabrica de PR

Piesa “Back to Me”, semnata de Vanotek in colaborare cu Eneli, s-a aflat doua zile la rand pe locul 1 in topul realizat de MediaForest

Adplayers. info

Piesa “Back to Me”, semnata de Vanotek in colaborare cu Eneli, s-a aflat doua zile la rand pe locul 1 in topul realizat de MediaForest. Asa se face ca pe 19 si 20 iunie, Vanotek a fost no. 1 la capitolul difuzari in Romania, anunta reprezentantii de relatii publice Global Records.

Piesa ”Back to Me” este compusa de cei doi artisti, Vanotek si Eneli, si produsa de Vanotek. Videoclipul pentru aceasta piesa a fost filmat si regizat de San, cu care Vanotek a mai colaborat si pentru “No Sleep” (in colaborare cu Minelli).

“Back to Me” se bucura de succes si in afara Romaniei: melodia s-a aflat in top Shazam din Rusia pe locul 5 si a intrat si pe radiourile de acolo. Totodata, ”Back to Me” este a doua piesa a DJ-ului licentiata la casa de discuri din SUA Ultra Music, dupa “Tell Me Who”.

Lansata la finalul lunii februarie a acestui an, piesa ”Back to Me” are deja peste 5,5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Vanotek feat. Eneli – Back to Me

Credit: Global Records PR

Piesa “Back to Me” este inclusa pe primul album al lui Vanotek, lansat la finalul lui 2017, care contine cele mai cunoscute piese ale DJ-ului, precum ”Tell Me Who” feat. Eneli, „In dormitor” si ”My Mind” feat. Minelli, ”Take the Highway”, ”I'm Coming Home” feat. Georgian si The Code, ”My Heart is Gone” feat. Yanka. 

Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, Global Events, agentie de evenimente si Global Talent, agentie de talente, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii. 

Mai mult in Media, Entertainment, Ambasadori d
e Brand, Influencers



PUBLICITATE: