Un milion de ore de continut video accesate pe AntenaPlay in Aprilie
Vineri, 11 Mai 2018
 

Credit: Antena 1

In topul preferintelor se aflã emisiunile postului Antena 1 din Prime Time: „Fructul oprit”, „Asia Express”, „iUmor”, „The Four - Cei 4”, dar si emisiunile din Access sau Late Fringe - „Xtra Night Show”, „Neatza cu Rãzvan si Dani”, „Totul pentru dragoste” si „Acces Direct”

adplayers.info

Lunile martie si aprilie au bãtut recordul orelor vizionate, dar si al numãrului de abonamente pe platforma Antena Play, anunta responsabilii de comunicare ai trustului de media. Potrivit informarii Antena 1, numãrul total de ore vizionate pe platforma AntenaPlay in luna aprilie este de aproape un milion de ore, mai exact 978.319 ore de continut video vizionat, care, transformat in ani, ar insemna 111 ani.

Productiile Antena 1 sunt in topul celor mai vizionate emisiuni in platforma AntenaPlay, in sistem video on demand (emisiuni inregistrate care pot fi urmãrite imediat dupã difuzarea la TV). Si canalele LIVE au un mare succes la public.

In luna martie, numãrul total de ore vizionate a fost de 455.679, iar in luna aprilie numãrul orelor vizionate a fost de 384.838, ambele inregistrand o duratã medie de vizionare de aproximativ o orã si 35 de minute. La sectiunea video on demand, in luna martie, au fost urmãrite un numãr total de 641.712 ore, iar in aprilie 593.481 ore vizionate.

In topul preferintelor se aflã emisiunile postului Antena 1 din Prime Time: „Fructul oprit”, „Asia Express”, „iUmor”, „The Four - Cei 4”, dar si emisiunile din Access sau Late Fringe - „Xtra Night Show”, „Neatza cu Rãzvan si Dani”, „Totul pentru dragoste” si „Acces Direct” au un numãr foarte mare de vizionãri. Antena Stars este in top cu Agentia VIP, Rãi da buni si Star Matinal.

Platforma online AntenaPlay ofera 6 canale TV LIVE (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, Zu TV, Antena International), 3 canale exclusive (Antena Monden, Comedy play, Cook&Play), continut exclusiv, emisiunile tale preferate si stiri de ultima ora in format video-on-demand, continut video care poate fi urmarit si dupa ce s-a difuzat la TV.  Emisiuni integrale pot fi urmarite de pe smartphone, tableta, laptop sau smart TV.

Mai mult in Media, TV,


PUBLICITATE: