Toata semnalistica in noul Catalog Media Leykom 2009
Vineri, 19 Iunie 2009

( AdPlayers.ro, Irina Toma )

Leykom a lansat noul Catalog Media al companiei,  ghid ce reuneste in 128 de pagini cea mai mare gama de produse si servicii oferite in industria de semnalistica, de la folii autoadezive sau decorative, prese de termotransfer pana la folii si accesorii pentru termotransfer, frontlit, mesh, blockout, placi PVC, placi PMMA sau policarbonat, adezivi si cerneluri sau chiar displayere. 

"Noul Catalog Media Leykom 2009 se adreseaza tututor companiilor care folosesc produse si servicii de semnalistica in marketing si comunicare. Industria de sign este prezenta in tot ceea ce ne inconjoara - de la panouri si mash-uri in spatiul outdoor la instrumentele de promovare indoor,  inscriptionari de produse promotionale pana la autovehicule personalizate. Toate acestea se regasesc in noul nostru ghid de produse si servicii care a devenit deja o traditie pentru toti cei care il asteapta: companii de publicitate, agentii de evenimente sau companii din productia publicitara pentru care in acest an am dublat tirajul" spun reprezentantii de marketing ai companiei Leykom.

Printre marcile reprezentate de Leykom pe piata romaneasca se numara 3M, Avery Dennison, Mactac, Jac, Stahls`, Euromedia, HP,  Madreperla, Starflex.

Editat anual, ghidul Leykom poate fi comandat gratuit, in limita stocului disponibil, de catre toate companiile din marketing si comunicare interesate de produsele de semnalistica printr-un formular de comanda online chiar pe site-ul Leykom.ro .



 

PUBLICITATE: