Tiriac Leasing sustine, a-III-a editie, consecutiv, transmiterea online, prin live streaming a Festivalul International George Enescu (31 aug.- 22 sept. 2019)
Vineri, 30 August 2019

Credit: TiriacLeasing/FestivalulEnescu

Parteneriatul din acest an a fost demarat cu scopul de a sustine muzica clasica, oferind publicului posibilitatea de a viziona festivalul la http://www.tiriacleasing.ro/festivalenescu si poate fi accesata gratuit, in timp real, de pe dispozitivele mobile si fixe conectate la Internet.

AdPlayers.info 

Tiriac Leasing, unul dintre liderii pietei de leasing din Romania, parte a Grupului Tiriac, este si anul acesta partener al Festivalului International George Enescu si va asigura transmisia online, prin live streaming, a concertelor si recitalurilor programate a se desfasura la Ateneul Roman si Sala Palatului in perioada 31 august-22 septembrie.

Parteneriatul din acest an a fost demarat cu scopul de a sustine muzica clasica, oferind publicului posibilitatea de a viziona festivalul la http://www.tiriacleasing.ro/festivalenescuPagina web poate fi accesata gratuit, in timp real, de pe dispozitivele mobile si fixe conectate la Internet.

„Tiriac Leasing este, pentru al treilea an la rand, partenerul Festivalului International George Enescu, subliniind astfel faptul ca este alaturi de publicul pasionat de cultura si muzica clasica. Un numar mare de oameni a accesat anul trecut platforma de transmitere in direct a concertelor, confirmandu-ne inca o data ca sustinerea acestui festival de prestigiu este un bun prilej de a promova muzica clasica”, a declarat Mircea Dihel, Director General Tiriac Leasing. 

Printre orchestele care vor sustine recitaluri amintim Orchesta Filarmonicii din Berlin, Orchestra Simfonica din Londra, Orchestra Nationala a Frantei, Orchestra Regala Concertgebouw, dar si artisti de renume precum soprana Diana Damrau, violonista Julia Fischer sau pianista Plamena Mangova.  In cadrul celor 84 de concerte si recitaluri din Bucuresti, vor urca pe scena peste 2.500 de muzicieni, avand 50 de nationalitati.

In acest an Festivalul International George Enescu se va desfasura simultan in sase tari: Romania, Germania, Belgia, Italia, Canada si Moldova unde vor fi prezentate publicului compozitii semnate de George Enescu sau concerte dedicate marelui compozitor. Prin urmare, editia din acest an este cea cea mai extinsa si bogata din istoria evenimentului. 

Programul complet al spectacolelor transmise online, prin live streaming, poate fi urmarit pe site-ul http://www.tiriacleasing.ro/festivalenescu :

Festivalul International George Enescu a ajuns la cea de-a XXIV-a editie, fiind cea mai extinsa si bogata editie din istoria evenimentului. Cele mai renumite orchestre ale lumii si artisti de talie mondiala, straini si romani prezinta publicului din Florenta (Italia), Berlin si Dresda (Germania), Liège (Belgia), Toronto si Montreal (Canada) si Chisinau (Moldova) compozitii esentiale de George Enescu sau concerte dedicate marelui compozitor, simultan cu interpretarile ce vor avea loc la Bucuresti intre 31 august si 22 septembrie, si alaturi de concertele programate in alte zece orase din tara.

Tiriac Leasing ofera finantare in sistem leasing financiar pentru toate modelele de autovehicule, de la autoturisme pana la flote comerciale, segmentul auto avand cea mai mare pondere in structura portofoliului, diferenta fiind reprezentata de finantarea de echipamente.

Portofoliul de clienti al Tiriac Leasing este format atat din companii private, multinationale, companii din sectorul public, cat si din persoane fizice si persoane fizice autorizate. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati site-ul www.tiriacleasing.ro. 

Mai mult in Festival, Parteneriate, Entertainment


PUBLICITATE: