The Money Channel nu va lua bani candidatilor la "EUROVOT"
Vineri, 08 Mai 2009
  (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Televiziunea de business The Money Channel anunta lansarea emisiunii de dezbatere electorala “EUROVOT” care va debuta luni,11 mai, si se va difuza zilnic intre orele 18:00 si 18:40. Cei doi moderatori ai emisiunii sunt Andreea Negru si Radu Soviani. Potrivit reprezentantilor postului, spatiul de emisie va fi impartit si repartizat conform normelor CNA si nu se va percepe nicio taxa pentru participarea candidatilor la emisiune.

Emisiunea “EUROVOT” va dezbate principalele probleme cu care se confrunta parlamentarii europeni, prioritatile Romaniei, precum si felul in care cetatenii si mediul de afaceri din Romania considera ca trebuie sa fie reprezentati in organismele europene, mai ales in Parlamentul European. 

„Reprezentarea corecta si demna a Romaniei si a problemelor economice, politice, sociale si culturale cu care se confrunta societatea romaneasca este o datorie a parlamentarilor europeni, iar The Money Channel o considera si o va trata ca pe o problema de interes national”, afirma Daniel Apostol, redactor sef al postului de televiziune. 


PUBLICITATE: