Televiziunea Romana sarbatoreste Ziua Internationala a Copilului cu programe si premii speciale pentru Televiziunea Copiilor
Joi, 30 Mai 2024

Alaturi de Mihai Radulescu la pupitrul stirilor se vor afla castigatorii concursului „Telejurnalul Copiilor”, intr-o editie speciala a Telejurnalului difuzat pe TVR 1 si TVR INFO. Canalul de stiri al Televiziunii Romane, TVR INFO, mai difuzeaza si documentarul „Guvernul copiilor”, in care copii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani isi expun ideile cu privire la lumea viitorului.

AdPlayers. info

Excursii in Tara lui Mos Craciun si in lumea lui Harry Potter, hoverboard-uri si multe alte premii, momente captivante si experiente unice in locuri inedite din TVR, un jurnal prezentat de doi adolescenti, un minirecital sustinut de Bibi, artista care a cucerit Internetul, filme si programe speciale, toate acestea sunt pregatite de Televiziunea Romana pentru a celebra Ziua Internationala a Copiilor.

De 1 iunie, copiii sunt invitatii speciali ai programelor Televiziunii Publice. Sub genericul „Copii cuceresc televiziunea”, TVR 1 difuzeaza, pe parcursul intregii zile, productii inedite, care aduc in prim – plan talentul, munca si ambitia sarbatoritilor zilei. 

Televiziunea Copiilor

Aventura incepe in „Weekend matinal”. La ora opt fix, Maria Smarandache si Nadine Vladescu dau startul unei expeditii pline de surprize. Doua grupuri de copii - Creatorii si Inovatorii – iau cu asalt sediul televiziunii ssi pornesc la „Vanatoarea de comori”, intruchipate de alti copii talentati, care asteapta sa fie descoperiti in studiourile, pe holurile sau in atelierele televiziunii publice. 

Prin intermediul reportajelor TVR difuzate in prima parte a zilei si in editia speciala de la ora 14.30, telespectatorii fac cunostinta cu mici artisti, olimpici la diferite discipline sau campioni sportivi.

Creatorii si Inovatorii sunt invitati in „Camera magica” de jurnalistul Mihai Radulescu, de la ora 19.00, unde fac bilantul descoperirilor, se distreaza alaturi de indragita artista Bibi si au parte de multe alte surprize.

Si telespectatorii pot participa la vanatoarea de „comori”. Cei interesati trebuie sa „vaneze” indiciile de pe ecrane, in intervalul orar 08.00 - 19.00, in cadrul emisiunilor „Copiii cuceresc televiziunea” de la TVR 1 si pot castiga excursii in Laponia - in Tara lui Mos Craciun si la Londra – acasa la Harry Potter, hoverboard–uri, dar si alte premii. Regulamentul concursului poate fi consultat la adresa: http://www.tvr.ro/televiziuneacopiilor .

Castigatorii concursului vor fi anuntati pe 2 iunie la TVR 1, in Telejurnalul de la ora 20.00, precum si pe celelalte canale oficiale de comunicare ale Televiziunii Romane.

TVR 1 difuzeaza, de asemenea, o serie de filme artistice si documentare dedicate celor mici, precum si editii speciale ale programelor consacrate: documentarul „Fericit ca o pisica” (ora 07.00), animatia „Strada sperantei” (9.30); marea finala „Vedeta familiei” (11.00); „H...Ora prichindeilor” (13.00); „Copiii spun...” (15.30); „Care pe care” (16.00); filmul „Castelul craitei” (17.00); „Vorbeste corect” (18.40); filmul „Lassie se intoarce acasa” (21.00). a

Telejurnalul Copiilor si Guvernul Copiilor

De la ora 19.40, alaturi de Mihai Radulescu la pupitrul stirilor se vor afla castigatorii concursului „Telejurnalul Copiilor”, intr-o editie speciala a Telejurnalului difuzat pe TVR 1 si TVR INFO.

TVR INFO, canalul de stiri al Televiziunii Romane, difuzeaza „Guvernul copiilor”, un documentar in care copii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani isi expun ideile cu privire la lumea viitorului. De la ora 07.00 - episodul 1, partea I; de la ora 13.00 - episodul 1, partea a II-a si de la ora 21.00 – episodul 2.

TVR 2 programeaza, de la ora 20.00, filmul „Vocile de la Zecchino D'oro”, povestea aparitiei ansamblului Piccolo Coro dell'Antoniano, celebrul cor de copii din Bologna, care acompaniaza, in fiecare an, micii interpreti la Festivalul „Zecchino d'Oro”.

Cele mai reusite momente difuzate sub genericul „Copiii cuceresc televiziunea” vor putea fi revazute la TVR 1, duminica, 2 iunie, de la ora 18.00.

Mai mult in Media, TV, 


PUBLICITATE: