Start pe 30 martie la TVR SPORT. Canalul public de sport va transmite cea mai prestigioasa competitie sportiva a anului - Jocurile Olimpice Paris 2024.
Joi, 28 Martie 2024

„La TVR SPORT vom incuraja competitiile mai putin cunoscute, vom readuce in atentie pagini memorabile din istoria glorioasa a sportului romanesc, pastrate in patrimoniul Arhivei de Aur a TVR, vom fi gazda pentru marii nostri campioni, dar si pentru tinerii dornici de performanta”, a declarat Dan Cristian Turturica, Presedinte-Director General al TVR. 

AdPlayers. info

Noul canal TVR Sport al Televiziunii Romane intra in emisie sambata, 30 martie 2024, la ora 07.00. Este al 14-lea canal al Televiziunii Publice si va fi principalul mijloc de promovare a valorilor sportive romanesti, a sportului in general si a sportului ca mod de viata sanatos, ne asigura reprezentantii de comunicare TVR.

„Continuam dezvoltarea Televiziunii Romane cu produse mediatice relevante si necesare publicului nostru. La TVR SPORT vom incuraja competitiile mai putin cunoscute, vom readuce in atentie pagini memorabile din istoria glorioasa a sportului romanesc, pastrate in patrimoniul Arhivei de Aur a TVR, vom fi gazda pentru marii nostri campioni, dar si pentru tinerii dornici de performanta”, a declarat Dan Cristian Turturica, Presedinte-Director General al TVR. 


TVR SPORT va transmite Jocurile Olimpice de la Paris – cel mai grandios eveniment sportiv la nivel mondial, care se va desfasura in perioada 26 iulie-11 august 2024, alaturi de alte canale ale TVR.

In preambulul competitiei olimpice, TVR SPORT va difuza o serie de podcasturi si emisiuni speciale, cu franturi din povestile unor campioni de legenda. Gabriela Szabo, Marian Dragulescu, Maricica Puica, Leon Rotman sunt doar cativa dintre cei care vor destainui telespectatorilor TVR SPORT amintiri despre performantele lor.

Oferta TVR SPORT mai cuprinde campionate si competitii internationale de fotbal, volei, natatie, polo, gimnastica, box, snooker, sah, tenis etc., momente din istoria stralucita a sportului romanesc cu si despre mari campioni, de la Nadia Comaneci la Sandra Izbasa, de la Ivan Patzaichin la Catalin Chirila sau de la Ilie Nastase la Simona Halep.

Canalul de sport al TVR programeaza, totodata,  istorii si portrete ale unor fotbalisti renumiti, precum si ale echipelor din fotbalul romanesc. Dobrin, Balaci, Ozon sau Baratky vor sta alaturi de Hagi, Mircea Lucescu, Adrian Mutu sau Belodedici la TVR SPORT.

Gazdele programelor TVR SPORT vor fi Eda Marcus, Costin Desliu, Cristian Mandru si Tudor Furdui, dar si ceilalti jurnalisti ai redactiei sport din TVR.

Grila

Grila TVR SPORT va include, printre altele, productii precum:

„Ora de sport” – aduce pentru prima data la o televiziune de sport competitii scolare - handbal, judo, atletism, tenis de masa, scrima, baschet 3x3, fotbal, volei - nationale sau regionale.

 „Ora olimpica” - ofera ultimele noutati despre competitii, calificari, sportivi romani, evenimente - tot ce este relevant pentru telespectatori in asteptarea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

„Podcasturile TVR SPORT” - abordeaza teme care vizeaza legende sportive, sportivi in activitate, medicina sportiva etc.

TVR SPORT va putea fi receptionat astfel:

-             in sistem digital terestru: DVB-T2 MUX1 cu acoperire nationala, in clar (free-to-air), operat de Societatea Nationala de Radiocomunicatii;

-             prin cablu, in pachetul de baza al  distribuitorilor de servicii de programe prin retele de comunicatii (operatori de cablu, IPTv);

-             pe satelit in pachetul SRTv, cu urmatoarele coordonate: Satelit: EUTELSAT 16A; Pozitie orbitala: 16° E; Frecventa: 11512 MHz; Standard: DVB-S2; Modulatie: 8PSK ; Symbol rate: 29,950 Msymb/sec; Polarizare: Verticala.

-             pe www.tvrplus.ro

Societatea Romana de Televiziune are in portofoliu 14 posturi TV nationale, internationale si teritoriale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR INFO, TVR CULTURAL,TVR FOLCLOR, TVR SPORT, TVR International, TVR MOLDOVA, TVR CRAIOVA, TVR IASI, TVR TIMISOARA, TVR CLUJ si TVR TG.MURES, accesibile atat prin canale TV traditionale, cat si online prin platforma TVR+.

Mai mult in Media, TV, Entertainment

 

 


PUBLICITATE: