Starile ADDEI continua la Global. ADDA, "Desculta"
Vineri, 16 Martie 2018

Credit: Global Records / ADDA, „Desculta” YouTube:
 

adplayers.info

Starile ADDEI continua la Global. ADDA lanseaza „Desculta”- o noua piesa ce face parte din cel de-al treilea sezon a proiectului „Starile” - un proiect cu totul special pentru artista, potrviti reprezentantilor Global Records.

„Starile ADDEI este un proiect de suflet, foarte personal. Anul asta a ajuns la cel de-al treilea sezon. Și pentru ca 3 e cifra mea norocoasa, am ales sa lansez 3 episoade. Primul episod – Desculta - e o piesa in care descriu trairile mele de acum, trairile adultului care cauta in el farama de copilarie. Entuziasmul si bucuria care se pierd uneori din cauza presiunii si responsabilitatilor. Sper sa se regaseasca cat mai multi oameni in piesa asta, pentru ca transmite o stare speciala”, declara ADDA.

ADDA a filmat videoclipurile pieselor in satul Cincsor, timp de trei zile, si actiunea din „Desculta” are loc chiar in fosta scoala de aici.  Muzica este semnata Adda, Georgian Idriceanu, Bianca Lobda, Diana Ghita, versurile - Adda, Bogdan Penciu, Ana Stefan, Mircea Nitu, Diana Ghita, Costin Danaila, carora li se adauga productie audio - Georgian Idriceanu, chitare -  Ioan Nacu, Mix/ Master -  Madalin Rosioru, productie - Radu Selaru, Rizea Catalin si regie  - TrandaFilm.

Mai mult in Media, Influencers, Ambasadori de Brand, Entertainment

 


PUBLICITATE: