Stanca, Naumovici si Botan la AdCouture
Luni, 06 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

AdCouture ii aduce, luni, 6 octombrie, incepand cu 23.00, la The Money Channel pe Dragos Stanca, New Media Director – Realitatea Catavencu, Bogdan Naumovici - Creative Director 23 Communications Ideas si pe Adrian Botan, Vicepresedintele UAPR, si regional Creative Director McCann Erickson CEE.

 

“HotSpot” ii va avea fata in fata pe Dragos Stanca, in calitate de organizator al evenimentului Politica 2.0, de saptamana trecuta, si pe Bogdan Naumovici, Creative Director 23 Communications Ideas si speaker la acest eveniment.

 

Realizatorii emisiunii spun ca Naumovici va povesti despre experienta sa de consilier de imagine in campania electorala pentru Primaria Bucurestiului. Aceeasi rubrica are in continut un interviu cu Phil Noble, consilierul lui Barack Obama, si unul dintre cei mai interesanti speakeri la Politica 2.0. 

 

“Insider” vine cu Adrian Botan, de aceasta data in calitate de Vicepresedinte al Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania ( UAPR ), care va deconspira noutatile si proiectele UAPR, ce se mai intampla cu  Ad’Or sau despre salariile din publicitate.

 

Emisiunea  AdCouture, de la The Money Channel poate fi urmarita in fiecare luni incepand cu 23:00.

 


PUBLICITATE: