Schimbari in noua grila TVR1 la emisiunile de stiri. Telejurnalul de seara - o ora si jumatate.
Vineri, 12 Aprilie 2019

 

Credit: TVR

Telejurnalul de seara la TVR 1 este prezentat de Radu Andrei Tudor, incepand cu ora 20.00, si isi mareste durata la o ora si jumatate

AdPlayers. info

Grila noua a postului TVR 1 aduce schimbari si in ceea ce priveste emisiunile de stiri. Din 15 aprilie, in timpul saptamanii, Telejurnalul de ora 20.00 va fi prezentat de jurnalistul Radu Andrei Tudor. Principala emisiune de stiri a postului TVR 1 isi mareste durata, la o ora si jumatate. Daca Radu ne aduce principalele stiri ale zilei de luni pana joi, Dorina Florea si Mihai Constantin vor prezenta alternativ Telejurnalul de ora 20.00 in zilele de vineri, sambata si duminica.

„Din 2010, de cand sunt in echipa postului public de televiziune, am trecut prin toate etapele in redactia de stiri: am fost reporter, am prezentat Telejurnalul Matinal vreme de cinci ani, apoi Telejurnalul de weekend, iar in ultimii doi ani, am moderat Pulsul Zilei la TVR 1” Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului de seara la TVR 1.

„Din 15 aprilie, voi fi din nou la pupitrul stirilor si voi aduce telespectatorilor informatiile zilei in cel mai important Telejurnal al postului public. E o mare responsabilitate si sunt constient de acest lucru. Ii astept pe telespectatori in numar cat mai mare alaturi de noi!”Telejurnalul de seara va include o selectie a informatilor esentiale ale zilei, rubricile meteo, sport, precum si Tema zilei, o discutie in care Radu Andrei Tudor si invitatii lui dezbat consecintele celui mai important subiect al zilei.

Potrivit reprezentantilor postului puublic, celelalte emisiuni informative in care telespectatorii pot afla la TVR 1 stirile momentului sunt Telejurnal 14.00 si Telejurnal 24.00.


„Ne conectam cu lumea, la secunda! De luni pana duminica, principalele informatii ale primei parti a zilei le vom regasi in Telejurnalul orei 14.00, prezentat de Alina Stancu".

"Incheiem ziua cu Telejurnalul de la ora 24.00, in care Mihai Radulescu ne va prezenta stirile zilei din perspectiva efectelor lor asupra vietii noastre: ce, cum si cand s-a intamplat si cum ne va afecta.” mai spun reprezentantii de relatii publice.



Potrivit comunicarii TVR, Telejurnalul este un produs matur, complet, de tinuta al TVR si reprezinta crezul echipelor care il realizeaza intr-un jurnalism echilibrat, obiectiv, care pune accentul pe calitate.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: