Sanoma Hearst Romania lanseaza National Geographic Traveler
Vineri, 28 Noiembrie 2008
(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Din 1 decembrie, Sanoma Hearst Romania lanseaza National Geographic Traveler. Potrivit editorilor, revista va avea frecventa trimestriala si un tiraj de 20.000 de exemplare distribuit national.

Revista de 124 de pagini are un format 200 x 270 mm, iar pretul de coperta este 10 lei. Tariful lista ( rate-card ) pentru o pagina de publicitate este de 3.550 de euro.

Creata in 1984, revista a ajuns la 14-a editie internationala. La nivel international, potrivit editorilor, National Geographic Traveler are in prezent o audienta de peste 7.900.000 de cititori, conform auditului efectuat in martie 2008 la cererea din National Geographic Society, citat de editori. Campania de promovare se va desfasura pe TV, print, radio si online.

“O piata interna de turism de 1,5 miliarde euro denota clar un mare interes al romanului pentru turism si calatorii”, afirma Cezar Burlan, director de vanzari publicitate. „ Mai mult, o parte a romanilor prefera contractarea direct in strainatatea a acestor servicii, a caror contravaloare se adauga la cifra de 1,5 miliarde euro”

National Geographic Traveler completeaza portofoliul Sanoma Hearst Romania, care editeaza in prezent titlurile: Cosmopolitan, FHM, Beau Monde, Story, National Geographic, Harper’s Bazaar, Esquire, Marie Claire, Casa si gradina, FEMEIA, mami, Femeia de azi, Bucataria de azi, Mamica de azi, Sanatatea de azi.

 


PUBLICITATE: