Rockmedia a lansat reteaua sociala de business iKonect.ro
Marti, 13 Ianuarie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Editorul online Rockmedia Network a dezvoltat impreuna cu agentia interactiva MB Dragan, iKonect.ro – „prima retea sociala de business din Romania”, conform reprezentantilor de comunicare ai editorului. Autorii spun ca iKonect creeaza un spatiu de interactiune selectiv, care va incuraja conversatiile, schimbul de idei si crearea de oportunitati de afaceri.

Potrivit lui Rachad El Jisr, Director General Rockmedia Network, prin folosirea iKonect si crearea propriei liste de contacte, profesionistii vor explora si beneficia de noi oportunitati de afaceri.

Mihai Dragan, Director General MB Dragan, a adaugat ca iKonect este un serviciu inovativ, atat din punct de vedere tehnologic cat si conceptual, iar functiile sale duc la relationare rapida si interactiune imbunatatita intre utilizatorii sai. Seful agentiei spune ca lansarea in “exclusive beta” va asigura un mediu de discutii profesionist pentru specialistii romani.

Lansata deocamdata in faza de testare (beta), autorii noului proiect online spun ca reteaua va permite in faza incipienta accesul selectiv a un numar limitat de oameni de afaceri romani, considerati reprezentativi pentru mediul de business romanesc. Acestia vor testa functionalitatile retelei sociale si vor putea sa ofere invitatii de a deveni membri partenerilor de afaceri.

Potrivit companiei, RockMedia Network a fost gandita ca platforma creativa pentru proiecte care au un potential deosebit de dezvoltare online. Infiintata la inceputul lui 2008, RockMedia are in prezent, conform reprezentsantilor sai, o echipa de peste 50 de persoane si peste 10 proiecte in curs de dezvoltare dintre care: ikonect.ro, a50.ro, bizcampus.ro, afloo.ro 

MB Dragan este o agentie de publicitate interactiva full service cu birouri in Bucuresti si in tara. Alaturi de publicitatea interactiva, compania ofera servicii de online marketing si mobile marketing. Printre clientii agentiei se regasesc ProTv, City Pharma, Pagini Aurii, Interbrands, Kiss FM, Novensys si Euroest.


PUBLICITATE: