Ringier Romania vrea tipografie si distributie noua
Miercuri, 19 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Ringier Romania vrea sa investeasca masiv in piata media cu scopul de a dezvolta o infrastructura solida, care sa poata sustine cresterea produselor sale pe viitor, informeaza un comunicat al editorului, remis AdPlayers. Potrivit Ringier, principalele directii ale investitiilor vizeaza capacitatea tipografica si forta de distributie.

„Am convingerea ca a sosit timpul sa ne indreptam atentia si catre proiecte ce vizeaza infrastructura pentru a ne putea sustine puternicele noastre produse si pentru a contribui in continuare la dezvoltarea pietei media”, a declarat Alexander Theobald (foto), General Manager al companiei Ringier Romania si membru al Board-ului Executiv al Grupului Ringier.

Evalueaza Hiparion

Pentru a isi atinge acest obiectiv, ulterior depunerii la autoritatile competente a propunerii de parteneriat spre analiza si ulterior obtinerii acordului din partea aceastora, Ringier Romania si grupul finlandez Rautakirja intentioneaza sa evalueze posibilitatile de dezvoltare a pietei in aria distributiei de presa, in vederea alinierii la modele europene de succes. Rautakirja este proprietarul companiei romanesti de distributie Hiparion Distribution.

Compania Hiparion Distribution a fost fondata in 1999 si a devenit parte a grupului Rautakirja in 2004. Rautakirja este cel mai mare distribuitor si detailist de ziare si reviste din Finlanda, Olanda si tarile Baltice, cu operatiuni in Rusia.

O noua tipografie

In domeniul tipografic, Ringier Romania spune ca a identificat o nevoie tot mai mare de crestere a capacitatii tipografice si in consecinta a decis sa investeasca de asemenea in construirea unei tipografii care sa respecte cele mai inalte standarde internationale. Proiectul a primit aprobarea Board-ului Executiv al Grupului Ringier AG, iar in momentul de fata se cauta cele mai bune optiuni de implementare.

„ Initierea unor proiecte solide in domeniul tipografic si in distributia de presa reprezinta un obiectiv personal pentru mine si imi doresc sa reusesc acest lucru inainte de a ii transfera mandatul succesorului meu, Marius Hagger.”, a mai spus Theobald.Din 2008, Marius Hagger (foto) ii va urma lui Theobald la conducerea la conducerea Ringier.

PUBLICITATE: