Ringier Foundation a lansat Catedra Ringier, destinat elevilor din familii cu venituri reduse
Luni, 24 Noiembrie 2008

(AdPlayers, Irina Toma)

Ringier Foundation a lansat programul educational CATEDRA RINGIER, program desfasurat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, care isi propune sa ofere pregatire suplimentara la disciplinele limba si literatura romana si matematica elevilor de clasa a VIII-a care provin din familii cu venituri reduse.

Potrivit reprezentantilor de comunicare Ringier, in program sunt inscrisi 32 de copii din trei scoli ale sectorului 2 din Bucuresti: Scoala nr. 25, Scoala nr. 41 si Scoala nr. 145 si se bucura de sustinerea directorilor scolilor inscrise in program, care s-au implicat in selectia elevilor pe baza criteriilor prestabilite si au gasit solutii pentru desfasurarea orelor de curs.

Criteriile pe baza carora s-a definit grupul au luat in calcul situatia financiara a familiilor, precum si implicarea si interesul elevilor fata de educatie, confirmate de recomandarile dirigintilor. Pentru a asigura eficienta sesiunilor de pregatire, componenta medie a unei grupe este de sase elevi. Sesiunile saptamanale de pregatire se vor desfasura in regim after school in scolile in care invata elevii.

 


PUBLICITATE: