Reteaua Itsy Bitsy FM va acoperi in curand 20 de orase
Marti, 08 Septembrie 2009
 (AdPlayers, Irina Toma)

Reteaua de radio Itsy Bitsy FM a castigat astazi inca 9 licente de emisie in Alba Iulia, Alexandria, Botosani, Cluj-Napoca, Resita, Giurgiu, Sibiu, Topolog si Tulcea. Noile frecvente castigate de postul de radio fac parte  dintr-un pachet special destinat infiintarii unui serviciu de programe pentru copii, iar unele dintre ele - de mare putere - acopera mai multe localitati. Astfel, reteaua de radio pentru copii si parinti se va auzi in peste 20 de orase din Romania.

„Desi nu este pentru prima oara cand sunt scoase la concurs frecvente special adresate posturilor de radio pentru copii, este pentru prima oara cand vorbim despre un pachet de frecvente destinate exclusiv copiilor”, Nadia Tataru, director general Itsy Bitsy. „Ne bucura faptul ca CNA duce grija pentru continutul adresat celor mici la nivel national si le ofera tuturor posibilitatea de a avea o alternativa. Cu castigarea acestor licente de emisie, Itsy Bitsy devine o alternativa pentru timpul liber al cat mai multor familii cu copii”, a completat Nadia Tataru. 

Itsy Bitsy FM emite in prezent in eter in Bucuresti, Satu Mare, Bacau, Navodari, Targoviste si Focsani, si online pe www.itsybitsy.ro, si este ascultat zilnic de peste 100 de mii de parinti si copii.


PUBLICITATE: