Record de box office in Romania: 7,8 mln. Lei in 7 zile. Avengers: Endgame / Razbunatorii, pe primul loc in topul celor mai bune lansari de film locale
Luni, 06 Mai 2019

 

Record de box office in Romania: 7,8 Mln. Lei in prima saptamana. Avengers: Endgame / Razbunatorii: Sfarsitul jocului, pe primul loc in topul celor mai bune filme lansate vreodata in tara

AdPlayers. info

Super productia Marvel “Avengers: Endgame/Razbunatorii: Sfarsitul jocului”, ultimul din seria aventurilor cu Razbunatori, a urcat pe primul loc in topul celor mai bune filme lansate vreodata in Romania, cu incasari record de 7,806,142 RON in primele sapte zile, anunta responsabilii de comunicare ai lansarii, de la RAN Events.

Potrivit cifrelor furnizate, recordul din tara se inscrie in succesul international al filmului, care a spart absolut toate recordurile de incasari in primul weekend in cinematografe, ajungand la 1,2 miliarde de dolari in intreaga lume.

Acesta e primul film care reuseste sa genereze incasari de peste un miliard de dolari in doar cinci zile de la lansare, aproape dublu fata de productia care detinea recordul pana acum, tot din seria Avengers - “Avengers: Infinity War/Razbunatorii: Razboiul infinitului”, care a numarat incasari de 640 de milioane de dolari in primul weekend (fara incasarile din China), scrie Financial Times.

In primul weekend noul “Avengers” a inregistrat un mega succes de box office si in Romania, adunand incasari de 3,859,114 RON si devenind cel mai urmarit film cu super eroi, dar si cea mai buna lansare din seria Marvel.

Cu un hiper succes la publicurile din intreaga lume, franciza Avengers cuprinde 22 de filme, lansate in ultimii 11 ani, care au generat in total venituri de peste 19,9 miliarde de dolari pentru Studiorile Marvel.

“Avengers: Endgame /Razbunatorii: Sfarsitul jocului” a avut premiera in Romania pe 26 aprilie si este distribuit de Forum Film, fiind disponibil in formatele 3D, 4DX, IMAX 3D si Dolby Atmos.

Credit: Youtube / Cineforum

TRAILERE:

https://www.youtube.com/watch?v=zOyIIcm4Rsc

https://www.youtube.com/watch?v=0jNvJU52LvU


Mai mult in Conturi, PR, Entertainment


PUBLICITATE: