Recompensa: 9 Burse Superscrieri de 2.000 de euro. Cautat: Continut pe “Violenta Domestica" si “Educatie Formala"
Vineri, 06 Martie 2015
 adplayers. info

Fundatia Friends for Friends alaturi de partenerii sai va oferi in 2015 jurnalistilor si fotografilor interesati un numar de noua Burse Superscrieri de 2000 de euro pentru continut de calitate. Intr-un ambitios proiect sprijinit in acest an de Avon Romania si BRD – Groupe Société Générale cu burse in valoare totala de 18.000 de euro, proiectul Bursele Superscrieri din acest an propune autorilor romani de continut doua teme de interes public: “Violenta Domestica” si “Educatia Formala”.

Initiativa FFFF va include doua programe: Bursele Superscrieri / Avon, editiaa II-a, pe tema “violenta domestica”, care vor fi lansate la inceputul lunii aprilie si vor cuprinde 3 burse si Bursele Superscrieri /BRD, pe tema “educatia formala”, care vor fi lansate la inceputul lunii mai si vor cuprinde alte 6 burse.

Pe langa finantare, programele includ si sesiuni de mentorat si o serie de trei ateliere de scriere creativa de non-fictiune, Seminariile Superscrieri, destinate impartasirii de bune pratici in domeniu. Ambele vor fi sustinute de Mona Dirtu, jurnalist si editor cu experienta de peste 15 ani in presa.  

BurseleSuperscrierifac parte din demersul FFFF de a sustine autorii de non-fictiuni creative din Romania - cei care, prin forta scriituriilor, prin originalitate, onestitate si curaj inca ne mai spun povestile care conteaza. Daca Bursele Superscrieri au menirea de a-i sustine direct pe acesti autori in generarea de continut, competitia anuala Premiile Superscrieri, care are loc in fiecare toamna, le aduce autorilor recunoastere pentru materialele realizate.

Detalii despre momentul lansarii Burselor Superscrieri 2015, pe site-ul Fundatiei Friends For Friends, www.ffff.ro


PUBLICITATE: