"Realitatea va face profit anul acesta" Mihnea Vasiliu, Realitatea Catavencu, pentru HotNews
Luni, 02 Martie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

„Realitatea, de exemplu, va face profit anul acesta”, a afirmat intr-un interviu pentru Hotnews, la sfarsitul saptamanii trecute, Mihnea Vasiliu, Directorul Diviziei "Quality" al grupului Realitatea-Catavencu.

Intrebat, printre altele, de obiectivele produselor din trustul de media, Vasiliu a mai adaugat ca „Sunt branduri si branduri - unele in care investim, altele in care am investit si incep sa dea roade, iar Realitatea (TV n.r.) e unul dintre acestea, s-a investit si incepe sa produca profit”.


„Exista probleme in zona de "quality print" - Cotidianul de exemplu"
„Academia Catavencu produce profit de cand s-a infiintat. Radio Guerrilla e pe profit din al doilea an”, a mai spus Vasiliu care admite insa ca nu acelasi lucru se intampla si pe segmentul "Quality" al presei scrise:

„Exista probleme in zona de "quality print" - Cotidianul de exemplu - unde intr-adevar piata de publicitate este foarte mica si e destul de greu sa obtii profit cu un brand elitist. Insa crestem un brand care are si o extensie puternica pe internet si credem mult in cresterea pietei online, credem ca brandul acesta trebuie privit cross-media, nu doar pe print”.

Certificat MBA la cea mai renumita scoala de business din Europa si numarul 5 din lume – London Business School, Mihnea Vasiliu subliniaza ca in criza „eficientizarea inseamna pana la urma o politica si strategie de vanzari mai eficienta, mai agresiva - in sensul bun al cuvantului - si o atentie mai mare la cheltuielile care nu tin de costurile umane, cum sunt costurile de productie sau diverse altele”.

Intreg interviul cu Mihnea Vasiliu, pe HotNews


PUBLICITATE: